Ahojte,s priatelom si chceme urobit na Valentina krasny vecer a rozpravali sme sa o spolocnom kupeli.Este sme ho spolu nemali.Chcem sa opytat ci mozem pri spolocnom kupeli s priatelom otehotniet,co ak sa vzrusi a nejake kvapocky lasky tam budu?
Dakujem za normalne odpov
Spoločný kúpeľ na Valentína
ahoj.my sa tiež občas spolu kúpavame a je to ozaj krásne. Doporučujem každému, kto túži po romantike. Nestalo sa nám,že by priateľ ejakuloval, takže to ti neviem povedať.
Naozaj si myslite,ze to nie je mozne,ani ked priatel ejakuluje do vody?
Dakujem za odpovede
Hmm: keby sa spermiam darilo viac v teple... tak by si nemal vajcia v miesku "mimo" tela !!!!
Co viem ja tak spermie preziju prave v teplom prostredi a teda aj v teplej vode.Hm neviem ako poradit som chalan.
ahoj ja som sa uz raz s priatelom kupala no iba raz skoda...:) lebo neni prilezitost ale isto si to nenechaj ujst jeto nieeeeco naaaadherne fakt ! a otehotniet no aj ja som sa bala ALE! voda je tepla a je to voda spermije vo vode nepreziju a vteplej ee a este ked tam je dake mydlo - pena do kupela tak to sa tam nevydrzi cize UZI SI TO sviecky tma vonava pena veeeela nech je je . Prajem prijeme kupanie
Môže sa to stať ale skôr nemusí. Ja som stresačka, takže ja radšej mam HAK.
ja som sa casto s ex kupala vo vani plnej peny s vinom a nic sa nestalo. a nebrala som ziadne tabletky..