Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OTAZOCKA NA CHALANOV

zvedavaaa..

Awoojte chalani....chcem sa spytat,ze ci Vam moze vystrieknut semeno pri nejakom akte s babou aj skor ako pri vyvrcholeniii....Pretoze sme s mojim priatelom skusali uz pohlavny styk ale len tak vsunut ho dnu a dost.Len neviem ci by som nemohla byt tehotna keby mu vystrieklo ked bol vo mne...chapete ma dufam..:-D prosiiiiiiiiiiiim napiste na slardo9@centrum.sk !! dakujeeeeeem

caku

Je to uzasne....aj lizanie je super.....ale najkrajsie co chlap moze vidiet je ako sa zena pod nim zvija v celotelovom orgazme a ked pri tom aj strieka...tak to je hotovy raj :)

miso

Mna ano a velmi..pretoze je velmi vlhka...a to je take ze ked pomyslim ze by som si do toho krasne tepluckeho vlozil penis tak som cely z toho hotovy....

puzzler

no to s tym uskom zboznujem aj ja. Mam rad ked vidim ako to co robim vzrusuje moju priatelku a medzi to patri aj prstovanie alebo palcovanie a ked vzdycha do uska tak ma to az pohana dalej a dalej az do orgazmu :P

mato#

mna teda ano :) Mna neuveritelne vzrusuje ked mi partnerka vzdycha do uska, je to jedna z mojich najerotogennejsich zon :) ona to vie a preto mi popri vzdychani aj mucka usko a jazyckom drazdi, krasa :)