NEPLODNOST

adik1981

Ahojte, potrebovala by som radu. S priateľom som už 7 rok a chceli by sme už bábätko. Pred mesiacom sme to skúšali prvý krát bez žiadnej ochrany a menštruácia mi stále dodnes neprišla, mešká mi už 4 deň, robila som si aj 2 krát tehotenský test ktorý mi ukázal že tehotná nie som. Pociťujem ale bolesti v podbrušku už 4 deň ako keby pri menštruácii a takisto ma bolievajú prsia. Mohol byť ten test nepresný?

kiki

Jaja ti radí fakt dobre. Ja tie výrobky predávam. Mám informácie, že na Slovensku je už vyše 90 aloebaby. Sú to detičky, ktoré sa narodili párom, ktoré aj 9 rokov nemohli mať deti. Fakt to funguje. Pokiaľ sa to dobre nakombinuje a užívajú to obidvaja, výsledok sa dostaví.Držím palce.

kvetka k

Varovanie!!!
Chcem upozorniť predovšetkým ženy na človeka, ktorý sa predstavuje pod menom „doktor Branko“. Je z Bratislavy a oslovuje ženy vo vlaku, na ulici a v nákupných centrách s úmyslom pomôcť im. Pozor! Je to nebezpečný človek, manipuluje s ľuďmi a sexuálne zneužíva svoje „pacientky“!!!

jjjj

janka, to s kazdym chlapom, co ti pride do zivota uvazujes o decku? Sorry, ale ja AZ PO piatich rokoch zivota s jednym viem, ze s nim chcem mat decko.

aloe

janka,JAJA má pravdu, tie produkty sú suprové.Moji známi sa tiež dlho pokúšali o miminko,ale pomocou tých produktov sa to podarilo,kombináciu Ti môžem ale cez meil povedať, aj dávkovanie.Užívali to obaja 3 mesiace a podarilo sa.duratnakatka@zoznam.sk

jaja

Viem, že pomohli prírodné produkty "Z" aloe vera, a detičky, ktoré sa narodili mamičkám, ktoré užívali tieto produkty volajú aloebaby. Môžem nasmerovať na lekárov, ktorý poradia. Ak by ste mi napísala na e-mail, a napísala aj adresu, mohla by som poslať CD s nahrávkou lekárov, kde sa okrem iných problémoch hovorí aj o tomto probléme . Je to veľmi zaujímavé, mňa to veľmi upútalo. Za pokus to stojí sa aspoň informovať.

danielka dd:-)

ahoj,aj sa snazim otehotniet uz 2 rok. Manzel je v poriadku a moje testy ukazovali ze vsetko je OK Nikde ziadna cysta. Bola som si urobit HSG vysetrenie, aj to bolo OK. Mam za sebou laparoskopiu a ta nebola OK. Mam endometriozu 3.st. a krv ukazovala ze som OK. Takze nase snazenie je prerusene a nastupilo 6 mesacne liecenie. Dufam ze potom sa to uz podari.