Uz asi 5 rokov sa pokusam otehotniet a to s dvoma dlhotocnymi partnermi,moj prvy partner uz dieta ma a ten terajsi ma za sebou vysetrenie spermii a vsetko je fajn.ja mam tiez vsetky vysetrenia za sebou a u mna je tiez vsetko ok,nevie mi niekto poradi co mam skusit???
NEPLODNOST
Ahojte, potrebovala by som radu. S priateľom som už 7 rok a chceli by sme už bábätko. Pred mesiacom sme to skúšali prvý krát bez žiadnej ochrany a menštruácia mi stále dodnes neprišla, mešká mi už 4 deň, robila som si aj 2 krát tehotenský test ktorý mi ukázal že tehotná nie som. Pociťujem ale bolesti v podbrušku už 4 deň ako keby pri menštruácii a takisto ma bolievajú prsia. Mohol byť ten test nepresný?
Varovanie!!!
Chcem upozorniť predovšetkým ženy na človeka, ktorý sa predstavuje pod menom „doktor Branko“. Je z Bratislavy a oslovuje ženy vo vlaku, na ulici a v nákupných centrách s úmyslom pomôcť im. Pozor! Je to nebezpečný človek, manipuluje s ľuďmi a sexuálne zneužíva svoje „pacientky“!!!
janka, to s kazdym chlapom, co ti pride do zivota uvazujes o decku? Sorry, ale ja AZ PO piatich rokoch zivota s jednym viem, ze s nim chcem mat decko.
janka,JAJA má pravdu, tie produkty sú suprové.Moji známi sa tiež dlho pokúšali o miminko,ale pomocou tých produktov sa to podarilo,kombináciu Ti môžem ale cez meil povedať, aj dávkovanie.Užívali to obaja 3 mesiace a podarilo sa.duratnakatka@zoznam.sk
Skus yam a progestronovy krem, pomahaju na spravne hormonalne hladiny
Viem, že pomohli prírodné produkty "Z" aloe vera, a detičky, ktoré sa narodili mamičkám, ktoré užívali tieto produkty volajú aloebaby. Môžem nasmerovať na lekárov, ktorý poradia. Ak by ste mi napísala na e-mail, a napísala aj adresu, mohla by som poslať CD s nahrávkou lekárov, kde sa okrem iných problémoch hovorí aj o tomto probléme . Je to veľmi zaujímavé, mňa to veľmi upútalo. Za pokus to stojí sa aspoň informovať.
ahoj,aj sa snazim otehotniet uz 2 rok. Manzel je v poriadku a moje testy ukazovali ze vsetko je OK Nikde ziadna cysta. Bola som si urobit HSG vysetrenie, aj to bolo OK. Mam za sebou laparoskopiu a ta nebola OK. Mam endometriozu 3.st. a krv ukazovala ze som OK. Takze nase snazenie je prerusene a nastupilo 6 mesacne liecenie. Dufam ze potom sa to uz podari.