Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pri bozkavani sa mu postavi...

nenu

bud rada VZRUSUJES ho horsie to bude ked sa po nejakej tej dobe budete pozkavat alebo aj maznat a s nim sa nic neudeje...:) a ano je to uuuplne normalne. nemusi ta vidiet cititi dotykat sa ta chalanovi staci ze na teba mysli.. ak ta tak velmi lubi a pritahujes ho tak sa mu to aj vtedy postavi.

vanilyeyes

presne tak .. je to uplne normalne :) Minule sme sa rozpravali o trosku "steklivej" teme a jemu sa uz pri tom postavil :)) Bud rada, ze je to tak :) Je to dokaz, ze ho velmi pritahujes ;)

macicka:

ved to je uuuuuuplne normálne, aj mojmu sa postaví ked ma len obíme...a nieto este pobozká..to by bolo velmi zle,keby sa nepostavil,nemyslíš???

fhgfh

Presne tak, súhlasím s i.r.i.s.k.a. Je to uplne normalne. Ja mam 20 aj moj priateľ a tiež sa mu to stava iba ak ma len obíme. nemusíme sa ani bozkavať :):):)

puska :)

počuj versasia to je uplne v pohode...toho mojho stačí len trošku poštekliť...no nie len tam dole...a už mu stojí...a vraví, že len ked ma vidí, tak už je hotový zo mna... :D

puzzler

no mila moja tak ja mam 21 a moja priatelka o rok menej a aj ona sa mi cuduje ze co sa mi to tam postavi ked sa "len" bozkavame. Ak sa ti paci a ty sa pacis jemu a je tam aj nejaky ten cit tak je normalne ze sa vzrusi :)