ahoj chcem sa spitat ci je tu niekto taky ktoremu chyrurgicky odstranovali uzdicku. Chcel by som vedet ako to prebieha lahnes si pychnu injekciu a co dalej alebo ako?
uzdicka - priebeh
a chcem sa este opitat ze ked mi prestrihnu uzdicku moze to zlepsit erekciu? bo neni to s nou najlepsie. ..
Presne s týmto mám problém aj ja..uzdička ma ťahá dole ale mám tam nejakú žilku, tak sa to nedá lokálne, to mi povedal doktor, teda mňa by museli hospitalizovať, ale to zakrivenie už aj mám..no pri sexe to problém nerobí..radšej si to odstráň a budeš mať pokoj..mne sa to tak ľahko nedá...uuf
lebo ked stahnes predkozku tak ta to taha a nekedy to boli .. a mozes mat koli tomu ohnuty penis ..a tak
a tebe isiel aj nadol?
ja som mal este okrem kratkej uzdicky aj uzku predkozku, riesilo sa to obriezkou...trosku vacsi zakrok ,ale postup je uplne rovnaky...rozdiel je akurat v samotnom reze ,tam sa toho rezalo viacej :) No ked som si stiahol predkozku tak ANO, tahala mi uzdicka zalud dole celkom slusne az to trosku bolelo...tak som sa nasral a bolo.Teraz som 2roky po zakroku a pohodicka zatial, ziadne problemy...
Radsej takto ako sa cely zivot trapit...
:D ty si mal tiez tento problem? a tiez ti isiel nadol?
pardon ,myslel som banan :)
jednoznacne, uzdicka ked je kratka ma tendenciu tahat zalud dole a penis tym padom vyzera jak baban :)
noo a ja mam koli tej kratkej uzdicke ohnuty penis smerom nadol asi od polky. . ked mi to odrezu tak je sanca ze sam i po case vyrovna?