Mam 14 rokov a anorexiu od augusta.Meriam 170cm a vazim 50kg. Uz som mala aj 43kg, asi zaciatkom januara. Prinutili ma pribrat, a v podstate som si vychutnavala kazdy kusok jedla ale... Ked sa pozrem do zrkadla hladi tam na mna tucne prasa... Chcem dalej chunut... nechcem zit, chcem zomriet.Poradte mi prosim.
Som v tme...pomozte mi prosim
ak chces byt chuda tak zacni cvicit a nie sa obzerat v zrkadle.denne si chod zabehat.A inak chalanom sa vecinou pacia baby co su ako prasa:).Dufam ze aspon prsia chces mat.Bez rps nebudes pekna.A pre to aby si ich mala musis jest a cvicit.Je to len na tebe aku si urobis postavu.Chudnutim to nikam nedotiahnes ,dufam ze neches aby sa ti posmievali ze si bez zadku a prs.
Tazko povedat ci mas anorexiu :)keby ju ams tak si to v zivote nepriznas ale ked ty vravis ze viesd o nej a podla seba vyzeras ako prasa da sa s tym nieco robit,jedz normalne ako ostatni,surodenci,rovesnici,rodicia a vsugeruj si ze jes normalne tak ako ostatni cize nemozes byt tucnejsia...no nedomyslel som to cele,ale drzim palec,krv a mlieko je teraz v mode ;)
ako spametaj sa dievca,sak uvaz zdravy rozum..ved ked budes chuda tak ti akurat fajnovo zlyhaju oblicky a ked budes mat chalana tak za co ta chyti??za kost a kozu???nerob blbosti a radsej papaj..neboj budu aj horsie vecy a hlavne nepozeraj na to ako druhy na teba hladia papaj normalne a bud sama sebou..P.S nechci zomriet-neni to bohvie co a je to ubabele dostala si zivot tak ZI..dufam ze si daco vezmes ku srdcu ahoooj a drz sa..
preboha sa spametaj
moja poriadne si uvaz co to robys lebo zivot mas este pred sebov.
nechces ty zomriet, nechces ty chudnut ale to co je v tebe a co tam nepatri:( urcite neprastan bojovat, da sa z toho dostat ale musis chciet
odkial si?