tak ma niekto skusenosti s botox?mam sice len 34,ale moje ryhy medzi obocim su ozaj hlboke,takze zvazujem...dakujem za kazdu overenu skusenost
Botox?
ja mam dve riadne vrasky medzi obocim,mracim sa a stale hutam uz od detstva :) ale neviem sa odhodlat,pride mi to strasne kratkodobe pol roka a potom co?stale opakovat asi blbost... a co je to ten pycnogel?
Botox je navyše veľmi drahý. Za jednu aplikáciu sa platí až do 5000 tisíc korún. Efekt je krátkodobý, maximálne pol roka. Pokožka potrebuje hlavne výživu zvnútra. Výborný na pleť je aj Pycnogenol. Chystám sa vyskúšať aj kyselinu hyaluronickú. Mám tiež vrásku medzi obočím, pretože trpím nadmernou svetloplachosťou a prižmurujem oči. Ale myslím, že ak je pleť pekná ako celok, tie mimické vrásky nemusia ozaj až tak vadiť.
2 mesiace???to si robis srandu???
cawte...chccem si dat botox do pier...mam sice 14 rokov...ale ja cem fakt.... co myslite??...rodicia mi dovolili :))
Ja som bola na botoxe. dala som si vyhladiť vrasky medzi obocim. Je to absolutne bezbolestne, mozno trochu neprijemne pre zvlastny pocit ale skutocne to neboli. Vydrzalo mi to cca 2 mesiace, teraz som uz davno nebola lebo cakam babo. Pre Dankovu, dala som si to robit u MUDr. Valkyovej na Kyjevskom namesti na Foncorde. Som s nou velmi spokojna.
tak ako bol uz na tom niekto???
Porad, pozri dole
alebo je lepsie si to dat vyplnit tym restylanom alebo niecim podobnym?a ako stimulovat ten kolagen RNG?
no teda,ja mam tie vrasky ale ozaj hlboke,takze stale vyzeram,ze sa mracim...mam to po mame a ozaj by som ich rada trochu zmiernila a ta zehlicka to znie trochu strasidelne :))