Botox?

porad

hm,no ja mam velmi hlboke zvisle medzi obocim,vyzeram zamracena,mama ze to mam z toho ze som uz ako dieta vkuse rozmyslala,tak ako uz rok rozmyslam o botoxe :)))

kamoska

Porad.....pokial chces ist na botox 1 krat a potom uz nie, tak sa na to vykašli celkovo....botox je dočasný a s tým nič nenarobíš....a ja som bola na botoxe až minulý týždeň a pýtala som sa lekára, že prečo sa píše v časopisoch, že pravidelnou aplikáciou botoxu sa paralyzujú svaly na čele a potom už botox netreba....mi vysvetlil, ze to je pravda , ale týka sa to tých svalov, ktoré vytvárajú na čele vodorovné vrásky....ale svaly, ktoré vytvárajú vrásky zvislé, sa botoxom paralyzujú iba na tie tri mesiace, po tomto období sa zregenerujú a začnú znovu fungovať = znovu sa ti vrásky začnú prehlbovať.

porad

aha,no neviem,mam tie vrasky hrozne ale neviem sa odhodlat na to bo sa bojim,ze potom cely zivot raz za rok,mam 34 tak neviem,ale dik za odpovede,skor by ma zaujimalo niekoho skusenosti,co to potom vysadil,ci sa to neprehlbi...

botoxka

a aby som to vysvetlila, vrasky sa vyhladili a to ze ucinok botoxu zmizol uz po 3 mesiacoch znamena, ze uz po troch mesiacoch som dokazala zvrastit celo.Ale botox ta odnauci pouzivat mimiku, takze tie vrasky nepodporujes grimasami kazdy den :-)

botoxka

Neviem ako je to mozne, ale napriek tomu chodim na botox len raz za rok....nie som taka bohata...a ti vrasky medzi ocami takmer zanikli, ale keby som na botox nechodila, tak sa mi zase prehlbia.

porad

botoxka ako ze ti zmizli,ked hovoris ze treti krat to vydrzalo len 3 mesiace?ono sa vlastne hovori opak,ze opakovana aplikacia predlzuje trvalost,ja nad tym len rozmyslam ale neviem sa odhodlat xixi

dadi

ja mám známu, ktorá na botox zareagovala veľmi škaredo-celá tvár jej opuchla.Vyzerala ako ropucha. Ja používam kvalitné krémy, mám 42rokov,pleť mám hladkú,marhuľovej farby a vyzerá sviežo a vôbec ma netrápi nejaká tá vráska.Ak prestaneš používať botox, potom to bude ešte horšie...

sjela

Pozor na botox, je to klobasovy jed a ani lekari este nevedia aky to moze mat dopad na organizmus z hladiska dlhodobej aplikacie, jedno je vsak iste... pri viacnasobnom vpichnuti si vypestujes navyk a tvoje vrasky budu este hlbsie a svalstvo ochabnutejsie. Vyskusaj dermobotox. Je to latka podobna botulotoxínu, nevpichuje sa, len sa aplikuje priamo do vrasky a vmasiruje sa. Krasne ti vyhladi celo aj vrasky okolo oci a pier. Aj viem v ktorom salone to robia. Cena jedneho sedenia je cca. 900.-

botoxka

ja som na tom bola 3x a pojdem zas. Vzdy v maji:-)Prvy krat mi to vydrzalo asi 6 mesiacov, druhy krat menej a treti len 3. Ale napriek tomu sa mi moje hrozne vrasky medzi obocim takmer vyrovnali a to uz mam p o40tke...totiz tam sa stane to, ze najprv su tie svly paralyzovane ale po case vlastne prestanes pouzivat taku mimiku, ktorou si tie vrasky prehlbovala.Ja som proste ZA. Predtym sa ma kazdy pytal,m ze co mi je, ze som ustarana a teraz som o 4 roky starsia a vravia mi , ze dobre vyzeram a RNG , myslim, ze toho jedu je tak strasne malo, ze to cloveku v tomto hroznom zivotnom prostredi uz ani neuskodi.