Panna vs. prstovanie

Príspevok v téme: Panna vs. prstovanie
ten čo sa pýta

Ahojte. Nie každý máme skúsenosti s pannami a nie každý sme nimi mohli byť ;)
Preto sa radšej opýtam...aj ja som bol s babou, plnoletá panna a bál som sa robiť niečo závažné, cítil som tam malý odpor. Preto je tu otázka pre vás: Je fyzicky možné, aby som prstoval pannu? Poprípade panny, napíšte, či s to robíte..
Thx ;D

Tommy

blanu porušiť môžeš ale nemusiš.všetko zavisi od nej.nie každa ju ma rovnako hrubu a pevnu a rovnaky otvor v nej tiež nenajdeš-je to individualne -ale jeden prst ked je dosť vlha a ideš pekne pomaly a hľadaš cestičku by nemal byť žiadny problem.a pretrhnutie blany pred sexom nieje ani hanba ani pruser-športovkyne to maju časté,pri tamponoch sa to tiež veľakrat stalo..prvé milovanie nieje len o pretrhnutí blany - je v tom niečo viac...

ten čo sa pýta

Taaaak človek nikdy nevie..pýtať sa jej nebudem a keď som skúšal, tak odpor bol dosť skoro, ako ja viem blanka je hneď hore a teda je jedno, či ih strčím hlboko, alebo nie hlboko. A či pomaly alebo nie, tiež si myslím, že je to jedno, porušiť ju môžem kadejako. Moc sa mi to nezdá a nechcem robiť zákroky prstami, na to si šetrím inú časť môjho tela.

moma

Blana sa da porusit aj pri byciklovani... a ked blanu neporusi tampon, tak vydrzi aj nejake tie prsty :-) Pokial nenasadite nejake turbo...

fasdfa

Vieš čo môžeš ju prstovať bez toho, aby si ju odpanil. Rob kratšie a rýchlejšie pohyby. Nechoď hlboko a hotovo. Ten odpor hovoríš že cítiš, takže vieš, pokial môžeš ísť.

ten čo sa pýta

Jasnee...teda 1 si porušila pan. blanu, druhá nie..a ja to práveže nechcem a toho sa obávam, chcem si to nechať na jej 1.krát ale zas k pettingu to je dobré, kus aj strčiť dnu, bez toho je to také o ničom..a keď som aj skúšal, tak som narazil na odpor a potom som už nechcel riskovať...ceď je to trapas prísť o panenstvo prstami (sorry)...Nejdem sa jej pýtať, či si to robí, alebo ako..no podľa mňa je dosť možné, že jej ju pretrhnem, nakoľko dierka je dosť úzka a tak 1-2 prsty dosť hrubé...ako ste na tom ďalšie? Je to možné, aby som ju prstoval a ostala panna bez rizika?
Ďakujem

panna18

je to mozne fyzicky:)ja som tak prisla o panensku blanu a kravacala som, teoreticky som nemala sex takze este panna som ale panensku blanu nemam.. bude to super, hlavne zajdi hlavne zajdi 5 cm na horny okraj do vaginy a masiruj ju tam, pecka orgazmus... ak je ten pripad ako ja...:P ale klitorisom je to tiez super...

nikola777

akoze fizicky mozne ked myslis ze ci si jej neposkodil(pretrhol) blanu??haah moj poviem ti takto vela mladych zien sito robi sama a tak to by uz nijaka baba nebola pannou!! takze ano je to mozne neboj blannu neporusis!!