Ahojte. Nie každý máme skúsenosti s pannami a nie každý sme nimi mohli byť ;)
Preto sa radšej opýtam...aj ja som bol s babou, plnoletá panna a bál som sa robiť niečo závažné, cítil som tam malý odpor. Preto je tu otázka pre vás: Je fyzicky možné, aby som prstoval pannu? Poprípade panny, napíšte, či s to robíte..
Thx ;D
Panna vs. prstovanie
kludne sa to porusi pi prstovani!
ten čo sa pýta: ty si napisal ze sa jedna o plnoletu pannu a preto predpokladam ze aj ty si plnolety a je zvlastne ze prave plnolety clovek kladie take blbe otazky a ze si to nevie zistit inak to je len moj nazor nic v zlom
prstami jej môžeš roztrhnúť blanu...
Mne ako panne sa stalo, ze som po prstoch zacala krvacat, a tak asi prisla o blanu, potom este 3 dni som krvacala
nemusis vzdy citit ako sa to trha..ja som necitil a teraz blanka je fuc,,proste ked si ju chces poistit tak nepokusaj...super tema,,skor si mohol dat ze Votrelec vs. Predator
Mali ste pravdu, dneska to šlo fajne, šlo to ako po masle a myslím, že sa nič netrhalo..už či to bolo príjemné, to neviem, ale dalo sa to :)
tommy ma uuuplnu pravdu .. len sa priklanam :)
ak si chcel radu tak on ti dal tu najlepsiu
isiska...čakals om na podobný arogantný komentár, nabudúce sa neunúvaj a radšej nepíš nič..ja som chcel radu, lebo nechcem aby ju to bolelo v ten nesprávny čas. Pýtať sa jej nič nebudem. Viem, že pretrhávanie trvá aj napr. pri 3.-4. sexe, ale nechcem sa dostať do situácie, že budeme vzrušený a v plnom pettingovom nasadení a potom hups, krvička, veľká bolesť a prakticky koniec..a to si určite zapamätá navždy. Takto to nechcem, ale ďakujem za iné rady, vyskúšam asi pomalšie a nájsť cestu z "bludiska", aby sa nič neporušilo a aby sa aj vzrušilo :D