Pour votre anniversaire Nathalie vous a envoyé un cadeau. Vous lui écrivez une lettre pour la remercier. Vous lui parlez du cadeau et vous demandez de ses nouvelles.(40-50 slov)
POMOZE MI NIEKTO?Prosiiiiiiimm.....
Vie tu niekto po francuzsky?
Merci beaucoup,j´ai reecrive tout...
Nashira,tu est malade?
nashire c´est parfait, ca.
franina, presque parfait!
il est trop tard pour corriger, bonne nuit.
lev leze v tramvaje zere mandle lupe si je...Age prosim ta skontroluj mi to o.k....
Chére Nathalie,
J´ai recu ton cadeau et j´ai l´ouvert tout de suite parce que j´ai attendu ton cadeau pour beaucoup de temps quand je l´ai defait.J´erais la personne plus heureux de monde tu m´a acheté la chose que j´ai toujours voulú.Je te remercie trés beaucoup.Comment ca va?Qu´est ce-que tu fais en ce jours?J´espére nous nous rencontrer bientôt.Bisoux!
Excuse-moi,age44,mam to aj napisane,len neviem ci dobre.Skontrolujes mi to PROSIM TA PEKNE?Ak mas cas...
no co mila franina, mam za teba napisat ulohu? ak sa chces naucit jazyk, nedaj za seba pisat ulohy. bonne chance
Na vase narodeniny vam Natalia poslala darcek a vy napisete list na podakovanie.Poviete jej o darceku a opytate sa na novinky.Vie tu niekto po francuzsky?Po francuzsky odpovedat na tento list...prosiiim:)
Nie,ja viem,co to znamena,ale potrebujem na to po francuzsky odpisat:)
na vaše narodeniny natália vám poslali darček. Napísali mu list,aby sa znova poďakovali.Povedali mu o darčeku a opýtali sa ho na jeho novinky.
Teda ak si chcela ten text preložiť, ale sú to nejaké hlúposti aj tak. nejaké zvláštne.