Som veľmi nešťastná.Som rozvedená 5 rokov a mám jednu dcérku.Manželstvo skončilo kvôli manželovmu alkoholizmu a milenkám.Oporou mi boli rodičia, ktorí mi veľmi pomáhali, ale teraz sa to totálne všetko zrútilo.Pred tromi mesiacmi som sa dostala do vzťahu s mužom , ktorý bol odo mňa starší o 25 rokov, poznali sme sa dlhšie už z videnia, ale v tú dobu sme sa dali do reči a zistili sme že si rozumieme, máme si čo povedať. On bol sám, manželka odišla do zahraničia, kde si našla iného , ešte stále bol ženatý ale rovod chcel dotiahnuť do konca.Tento vzťah som tajila pred rodičmi, lebo som vedela, že oni s tým nebudú súhlasiť.Pred dvoma týždňami nás spolu videli a odvtedy som mám zo života peklo. Nedajú si nič vysvetliť, vzťah som ukončila, zostala som sama.Pre nich som mŕtva, lebo som im ublížila. Lenže ja som im nechcela ublížiť,chcela som, aby sme konečne boli šťastné a takto to dopadlo.Niekedy mám chuť skončiť so všetkým, ale drží ma tu moja dcérka, moje zlatko.
nešťastná
Vivihaba, ja ti poviem len jedno. Je to tvoj zivot a ako si ho zariadis, tak ho budes zit. Rodicia ti nemaju co kafrat do tvojich vztahov nie si predsa male dieta.
ESTE MA NAPADLO,ked Ta nechcu vypocut a nepripustia Ta ani k slovu,napis im list...mozno to pomoze.
Samozrejme ze sa k nemu vrat a to pekne rychlo kym sa to da vsetko vysvetlit a nerozmysli si to.Rodicia ti sice pomohli v tazkej chvili,to vsak neznamena ze musis posluchat co ti prikazu.Je to tvoj zivot tak si ho zariad podla seba a bud stastna,ty aj tvoje dievcatko.
Milá vivihaba,
ja si myslím, že s rodičmi sa to nakoniec utrasie, ale je od nich veľmi podlé ako sa k tebe správajú. Asi sa cítia ohrození, a myslia si že nad tebou strácajú kontrolu - môj názor je ten, že tebou manipulujú už dlhšiu dobu a jednoduch sa boja že stratia úplnú kontrolu nad tvojím životom.
Jedného dňa buď pochopia svoju chybu a príjmu ťa takú aká si a aj nového partnera, a úplného zavrhnutia sa neboj veď by prišli o vnúča, a to si myslím, že nebudú riskovať, a ak predsa tak majú jednoducho smolu.
A ešte si myslím, ak bývalý priateľ bude ochotný ťa vypočuť a zabudnúť, tak sa k nemu vráť. Veď nemusíš ostať sama po zvyšik svojho života, a malá potrebuje pozitývny mužský vzor.
JA BY SOM NA tVOJOM MIESTE ZASE ZACALA S TYM CLOVEKOM ZIT,KED TI S NIM BOLO DOBRE,LEBO VIDIS,ZE TO AJ TAK NEPOHLO TVOJIMI RODICMI...MOZNO TO CAS VYRIESI,ALE TY SA NETRAP A NENIC SI ZDRAVIE,LEBO LEN TY NAKONIEC NA TO DOPLATIS A OCHORIES VER MI JA TO POZNAM.TIEZ MAM A STALE SOM MALA PROBLEM PROBLEMI Z RODINOU...KED TA NECHCU CHAPAT TAK PREDSA SA NEBUDES TRAPIT I KED SU TO TVOJI RODICIA.MOZNO CASOM POCHOPIA...
Moji rodičia ho poriadne nepoznajú, nerozprávali s ním, ale podľa nich je to len grázel, veľký suničkár a vraj mu išlo len o to aby ma dostal do postele. Lenže ja tomu nechcem veriť, lebo by sa nesprával tak ako sa správal.Rodičia sú veľmi zásadoví,tvrdia mi koľko ľudí už o mne rozpráva, a pritom o našom vzťahu nevedel skoro nikto.
ked si ukoncila, tak ho rozbehni zase.On predsa nema 20 a cosi uz zazil, tak mu to vysvetli, ze si bola pod silnym tlakom, si jednala skratovo... samozrejme neviem vsetko, ale ak je problem iba v tomto..a ma ta rad, tak to velmi rad pochopi
je to sice smutne, ze to tvoji rodicia vzali takto a ako sa k tebe zachovali,ale myslim, ze by im malo byt prednejsie tvoje stastie, a nie to, o kolko rokov je tvoj priatel starsi, skoda, ze to tak skoncilo...