Ahojte všetci !!!
Zajtra idem na kontrolu do Piešťan. Ak tam náhodou niekto bude nech sa ozve vysokej tmavovlasej s okuliarmi, nie práve najchudšej, 45- ročnej ženske z Prešova. Manžel možno bude vonku pobehovať s bielym malím psíkom /westíkom- nie práve najštíhlejším/
Už som tu veľmi dlho nebola. Niekedy som písala pod menom beata a mám už lupus 32 rokov kožnú formu/ale k tomu ešte veľa diagnóz/ Som rada,že sa Rudolfovi a Kamilke darí a dúfam, že všetkým detičkám s týmto naším vlkom a vĺčaťom pre detičky. Rudo má pravdu, že ten kto žije s týmto ochorením a pozná účinky liečby, aj keď agresívnej, vie najlepšie aký je šťastný keď ustúpia najhoršie prejavy choroby, aj keď si potom liečime vedľajšie účinky liečby. Skúšala som homeopatov-lekárov, uznávaných liečiteľov, odmietli ma liečiť pre závažnosť choroby a krehkú rovnováhu v organizme, kde aj najmenšie narušenie nám vyvolá chorobu.Skúšala som homeopatickú liečbu od uznávanej liečiteľky,vyvolala mi Lupus.Aj keď viem, že pri tomto druhu liečby sa často vysytnú najprv príznaky choroby, ktoré potom ustúpia, a potom nastane ozdravný proces.Skúšala som to dvakrát, ale doslova mi išlo o život, tak som s tým musela prestať. Sama sa zaoberám liečením bylinkami, aj som už mnohým ľuďom pomohla. Ale keď sa raz nedá tak sa nedá.Pekných slnečných dní v našom srdiečku a duši vám želá Beáta!!!!!!