Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

saška

Ahojk,yjak to tady ctu,chtela bych poradit:me se velmi osvedcil proti zanetu svet bylinek a rostlin.Ted beru Boswelii serratu a jsem zlepsena.Kouknete se na lupusinky,je tam toho mraky....taky jsem mela pyknogenol a nedam na nej dispoustit,jen je dražší!moc mi pomohl minuly jaro!
Odkaz,abyste to nemuseli hledat:
www.lupusinky.estranky.cz
pa
Saška,zdravím do předvánoční atmosféry všechny!!!

teza

Dakujem za radu, inac na tom vitamine C nieco bude, lebo pred dvoma tyzdnami som zacala brat cecko a cetebe a v piatok som mala sedimku "iba" 35. Inac vyskusam aj ine protizapalove lieky a budem dufat ze sa to zlepsi. Inac beriem 5mg Prednison a 100mg 2xdenne Sandimmum. Zabava. Prajem prijemny tyzden. Teza

gloria

Ahojte, tiež mám vysokú sedimentáciu pohybujúcu sa medzi 30 a 60, dosť kolíše a tiež sa všetci lekári tvária, že je to všetko v poriadku. Začiatkom budúceo roka mám ísť do Piešťan na kontrolu, tak som zvedavá, čo mi povedia tam.

RNG

Teza, ber niekolko gramov vitaminu C denne(najlepsie exter C), pripadne aj ine protizapalove ako Quercitin(2x500 mg), GLA z pupalkoveho a borakoveho oleja(3x1 gram), bromelain (2x600 gdu) a uvidis tu sedimentaciu a zapaly v tele padnut dole.

agatulen

Ahoj, vyšší sedimentace než zhruba 20 je známkou aktivace lupusu , v tvem pripade nespravně lečeneho.
Nasla bych si jineho doktora se aktivnějším a informovanějším přistupem.
Já mám po letech 9 a to bylo radosti!!!!Muj profesor řekl:jako BRANEC! Je fakt,že se tak i cítím...nenech se odbýt,sedimka je to středně vysoká a značí aktivaci zánětu v těle!!!
papa

teza

Ahojte, mam SLE s antifosfolipidovym syndromom uz 7 rokov a poslednej dobe mam dost vysoku sedimentaciu. Chcela som sa spytat, ake mate hodnoty sedimentacie. Moja sa pohybuje medzi 40-50 a doktorka sa tvari akoze je vsetko v poriadku. Ako je to u vas? Prijemny den

agatulen

Ahojky,zvu vsechny nove lupusinky na navstevu "spratelenych stranek" o nasi nemoci:
www.lupusinky.estranky.cz
Napr:
novinky v sekci tehotenstvi a lupus!!!
nepletme si lupenku s lupusem!

vlcica

pekny den, nahodou som sa dostala na tuto stranku, ani som necakala ze tu najdem ludi s podobnym problemom-lupusom.Tiez chodim do Piestan na kontroly.