Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

[zruseny12]

RNG a NAVY,mna by tiez zaujimala tato,vec ako by sa tvarili taky,co sa teraz smeju.Lebo,takych ludi je dost a nie len,co sa tyka zdravia atd.ale v kazdej oblasti,ale ked sa dotkne niekto ich egga,tak sa idu roztrhat,tak to je aj v tomto s tou ortutou,kazdy kto sa smeje,smeje sa len svojej vlastnej hluposti,lebo keby si radsej namiesto toho zacal citat,nejake clanky o tom,prestal by sa smiat,ale oni si robia skor posmech preto,ze nemaju taky prehlad ako napr.ty NAVY...tak aspon sa smeju.A tak zakrivaju svoje nedostatky.Ako pise RNG....SYTY NEVERI HLADNEMU....

ody

elee neviem kto si a preco ma osocujes ... ja som sa slusne pytala NAVYHO ako zvladol depresiu , kedze sam napisa ze chce ludom poradit ako sa jej zbavil . Ja sama tiez trpim na depresiu . Ta stranka sa mi neda otvorit...

RNG

stare prislovie"syty hladnemu neveri". Stastni su ti, ktorych telo vie vylucit ortut bez problemov a na stastie je ich vacsina. Ale ti, co sa im zamorenie hromadi , ti sa nesmeju.

Navy

Sú tu ľudia, ktorí si z ortuti robia prdel, pretože mali to šťastie, že ortuť ich nezasiahla v takej miere, aby mali zdravotné problémy. Čo ale nie je, môže byť. Bolo by zaujímavé sledovať, ako by sa tvárili, keby mali tento zdravotný problém, ktorý by im výrazne ztrpčoval život, a či by aj vtedy takto šaškovali, a robili si prdel z vlastného zdravia. Fakt by som bol zvedavý, ako by sa vtedy ksichtili!!!

elee

ody slušné by bolo keby si ty napísal niečo o sebe,aký máš problém,čím trpíš,zdá sa že si tu nový,alebo žeby nie?

elee

ody a prečo nenapíšeš niečo ty o sebe?Čím trpíš,aké máš problémy,ešte si do tejto témy nepísal,alebo áno?