Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
depersonalizace.info
Tu je to, CAT skús, uvidíš
NAVY kedysi si tu dával link na ten test na DR, skúsim ho ja pohľadať, aby si CAT bola istá, či to má alebo nie :) podľa mňa tiež derealizácia
Derealizácia a depersonalizácia sa nediagnostikuje. To je prejav choroby. To sa nepovažuje za chorobu samotnú, len výnimočne. Ak chceš vedieť, aké sú príznaky, tak si prečítaj toto: cs.wikipedia.org
A čo máš robiť? Môžme sa o tom porozprávať tu: derealizacia.wgz.cz
Navy: ale ved mne ziadna derealizacia ani depersonalizacia nebola diagnostikovana.Ako si mam byt ista ci to vobec je ono? Co s tym mam robit?
Cat, vydrž. Poradí Ti žena, ktorá to tiež mala, a ktorá sa z toho dostala. A nič si nevymýšlaš. Ten stav je reálny.
Postreh. Nič som neobjavil, je to stará vec.
Mam pocit,ze veci ktore by som mala urobit dnes,teda tak si ich naplanujem a neurobim ich dnes, stane sa katastrofa a ja ich neurobim uz nikdy,plus vycitky a citim sa potom ako v nejakom vakuu.
Navy:A co ak si len vymyslam?? nieje to prave tak??
boze, preco mam zo vsetkeho take strasne vycitky?:( nedokazem sa sustredit, nic ma netesi,hroza....
navy zase nieco objavil....:)