Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

Navy

sk.wikipedia.org
už od detstva trpím zápalom dvanásťtorníka, vredmi, minule mi prvý krát zisťovali helicobaktera, a samozrejme že ho mám. Tých 5 dní, čo nejem lepok, tak mám v žalútku oveľa menšie tlaky. Stále si myslíte, že vaše depresie spôsobuje psychologický faktor?

Navy

Nazdar lidi. Tak som si z roboty odbehol do asi 100m vzdialeného obchodu Natura, aby som si pozrel, aké bezlepkové potraviny tam majú, a okrem predavačky tam bola aj majiteľka. A tak sme sa pustili do reči, a rozprávali sa. Zrazu mi hovorí, vyplazte jazyk. Tak som jej ho vyplazil, a ona hovorí, že mám problém s pankreasom. A ja že, čo ste liečiteľka? A ona že, robím tuto:
www.subotic.sk

RNG

ooo, nepanikarci, telo sa da odmorit roznymi prostriedkami znova a znova. Vnat z mrkvy, pertzlena a hlavne cilantro, co je vnat z koriandra su silne odmorovace. Jedene pravidelne odstrania velku vacsinu ortuti,olova, kadmia,arzenu a aluminia z tela.
Pre tych co chcu odmorenie zrychlit si napr tekute zeolity a humicka kyselina, pripadne silne chelatory ako EDTA a DMSA(specificky na ortut, ale tu uz sa jedna o chemikalie, nie prirodne odmorovanie)

ooo

dokelu, to s tým lepkom a amalgánom je fakt pravda? tak čo keď je toto môj zdroj všetkých problémov??? si mám dať vytrhať zuby či čo?

senoritta

Velaxin???? neodporucam!!!! kamaratke to tiez predpisala neurologicka ale potom jej to aj zatrhla ked jej povedala ze po jednej tablete sa u nej objavili vsetky vedlajsie ucinky. Bola z toho doslova nadrogovana! zvracala, mala hnacku a nevedela stat ani chodit a to vsetko uz po prvom pouziti. Tak ale neviem kazdy na to mozno zareaguje inak ale vzhladom k tomu ze mas 16...no neviem, potom mi napis ako to s tebou dopadlo :-)

sunnie

ahojte, som bola dnes u lekarky a dala mi nove AD Velaxin. ma niekto skusenost s tymto liekom? vraj je to super liek na depresie. v letaciku som ale citala ze ho nemozu uzivat ludia pod 18r.(to som este doteraz nikde necitala) takze asi to bude dost tazky alebo navykovy liek, nie? prosim o radu pokial to niekto uzival, dakujem.