Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
sk.wikipedia.org
už od detstva trpím zápalom dvanásťtorníka, vredmi, minule mi prvý krát zisťovali helicobaktera, a samozrejme že ho mám. Tých 5 dní, čo nejem lepok, tak mám v žalútku oveľa menšie tlaky. Stále si myslíte, že vaše depresie spôsobuje psychologický faktor?
Nazdar lidi. Tak som si z roboty odbehol do asi 100m vzdialeného obchodu Natura, aby som si pozrel, aké bezlepkové potraviny tam majú, a okrem predavačky tam bola aj majiteľka. A tak sme sa pustili do reči, a rozprávali sa. Zrazu mi hovorí, vyplazte jazyk. Tak som jej ho vyplazil, a ona hovorí, že mám problém s pankreasom. A ja že, čo ste liečiteľka? A ona že, robím tuto:
www.subotic.sk
ooo, nepanikarci, telo sa da odmorit roznymi prostriedkami znova a znova. Vnat z mrkvy, pertzlena a hlavne cilantro, co je vnat z koriandra su silne odmorovace. Jedene pravidelne odstrania velku vacsinu ortuti,olova, kadmia,arzenu a aluminia z tela.
Pre tych co chcu odmorenie zrychlit si napr tekute zeolity a humicka kyselina, pripadne silne chelatory ako EDTA a DMSA(specificky na ortut, ale tu uz sa jedna o chemikalie, nie prirodne odmorovanie)
dokelu, to s tým lepkom a amalgánom je fakt pravda? tak čo keď je toto môj zdroj všetkých problémov??? si mám dať vytrhať zuby či čo?
co je to ten lepek a kde sa nachadza, v akom jedle?
Aha, čo som našiel: blog.depersonalizace.info
uvidime co to somnou spravi. nemam 16, som to zle napisala. dnes som nejak mimo :)
Velaxin???? neodporucam!!!! kamaratke to tiez predpisala neurologicka ale potom jej to aj zatrhla ked jej povedala ze po jednej tablete sa u nej objavili vsetky vedlajsie ucinky. Bola z toho doslova nadrogovana! zvracala, mala hnacku a nevedela stat ani chodit a to vsetko uz po prvom pouziti. Tak ale neviem kazdy na to mozno zareaguje inak ale vzhladom k tomu ze mas 16...no neviem, potom mi napis ako to s tebou dopadlo :-)
ahojte, som bola dnes u lekarky a dala mi nove AD Velaxin. ma niekto skusenost s tymto liekom? vraj je to super liek na depresie. v letaciku som ale citala ze ho nemozu uzivat ludia pod 18r.(to som este doteraz nikde necitala) takze asi to bude dost tazky alebo navykovy liek, nie? prosim o radu pokial to niekto uzival, dakujem.