Mate niekto skusenosti s tymto pripravkom?
pripravok SLIM CUP
si kupte radsej za to 300 zuvaciek, a vyjde vas to este lacnejsie..a vzdy ked budete mat chut tak s radsej supnite zuvackuked neviete prestat jest, alebo si davajte bezkofejnovu kavu s troskou nizkotucneho mliecka, a caje same caje..:D
Ahojte no ja som si ho kupila a rozmyslam preco ale ja ako ho uzivam mi nenormalne chuti jest ja doslova po nom zerem :DD neviem preco ale proste mnam :)
Odporúčam piť z kelímka a zapiť veľkým pohárom vody. Keď to pridáte napr. do jogurtu, tak sa to nedá jesť. Má to hnusnú chuť.
ja som si tiež kúpila Slim Cup v lekárni za 962,- Sk. Naozaj je človek od neho menej hladný. Odporúčam piť z kelímku a zapiť veľkým pohárom vody. Keď to pridáte do niečoho, napríklad do jogurtu, kávy a pod. tak sa to nedá jesť. Má to hnusnú chuť.
ahojte kocky, mate nieco nove s uzivanim tohto pripravku? uvazujem, ze ho vyskusam...Podarilo sa vam niekomu schudnut?
no ja milujem cokoladu, neviem sa jej zriect, ale som si vsimla, ze v poslednej dobe mi moc chuti sladke... a snazim sa brzdit, inak by som zjedla toho aj kilo.. ale ja to zasa pripisujem antikoncepcii... zmenila som HAK a odvtedy som zacala trosku viac papat... no ale dufam,ze to len prechodny jav bude...