pripravok SLIM CUP

zuzinka 20

si kupte radsej za to 300 zuvaciek, a vyjde vas to este lacnejsie..a vzdy ked budete mat chut tak s radsej supnite zuvackuked neviete prestat jest, alebo si davajte bezkofejnovu kavu s troskou nizkotucneho mliecka, a caje same caje..:D

monciciatko

Ahojte no ja som si ho kupila a rozmyslam preco ale ja ako ho uzivam mi nenormalne chuti jest ja doslova po nom zerem :DD neviem preco ale proste mnam :)

sheilicca

baby, ja som si asi tak pred tyzdnom kupila slim cup a musim povedat, ze som schudla 1,5 kila v priebehu 4 dni, vobec mi nechuti papat,ale musim sa aspon 3x denne dokopat k tomu, aby som aspon nejake to jedlo do seba dostala.... snad ta hnusna chut stoji za to....

kacika

Baby preco radsej neinvestujete do sportu a pohybu. verte mi, ze vsetky pripravky a zazracne pilulky stoja za nic, staci si len upravit stravu, trosku viac sa hybat a uvidite ze prve vysledky vas zacnu motivovovat viac a viac. dolezita nie je vola ale motivacia

jessie.31

Odporúčam piť z kelímka a zapiť veľkým pohárom vody. Keď to pridáte napr. do jogurtu, tak sa to nedá jesť. Má to hnusnú chuť.

jessie.31

ja som si tiež kúpila Slim Cup v lekárni za 962,- Sk. Naozaj je človek od neho menej hladný. Odporúčam piť z kelímku a zapiť veľkým pohárom vody. Keď to pridáte do niečoho, napríklad do jogurtu, kávy a pod. tak sa to nedá jesť. Má to hnusnú chuť.

mimi007

aaluska, nekupuj si to, su to zbytocne vyhodene peniaze, ja tiez lutujem, mohla som si radsej kupit permanentku do solarka,alebo hocico ine...vazne je to hovadina..vyskusala som vselico,ale toto je najvacsia hlupost..vazne!

aaluska

ahojte kocky, mate nieco nove s uzivanim tohto pripravku? uvazujem, ze ho vyskusam...Podarilo sa vam niekomu schudnut?

mimi007

no ja milujem cokoladu, neviem sa jej zriect, ale som si vsimla, ze v poslednej dobe mi moc chuti sladke... a snazim sa brzdit, inak by som zjedla toho aj kilo.. ale ja to zasa pripisujem antikoncepcii... zmenila som HAK a odvtedy som zacala trosku viac papat... no ale dufam,ze to len prechodny jav bude...