Zdravim vsetkych,
mam 23 r a podla mena mozte sudit, ze som chlap.Moj problem spociva v tom,ze pri milovani z partnerkou nedokazem dosiahnut orgazmus,pricom ona sa spravi niekolko krat.Predtym sa mi taketo veci nestavali,tak vas prosim o radu ako niecomu takemu predist,pripadne ako to riesit(navstivit sexuologa alebo pripadne co?).
Dakujem vsetkym...
Nedosiahnutie orgazmu:(
nikuska az ho zazijes uz nikdy nepovies ze by ta bavil sex bez orgazmu..
Ahojte.Moja priatelka ma taky problem.Ešte nikdy v živote nezažila vyvrcholenie v sexe. A nieje to vo mne.Predomnou mala už zopar chalanov a jeden 4 ročný vztah pri ktorom sa jej to tieš nepodarilo.Sme spolu asi mesiac a treba na to vela času a trpeylivosti,no mam obavy že sa jej to nepodari ani somnou.. :(( POMRADTE NAM PROSIM.. MAM OBAVI...
ja som tiez este nemala orgazmus ale aj tak ma sex s mojim priatelom bavi :)
myslim ze staci si vyhladat nejakeho lekara nemusis chodit aj za obvodnou s tymto problemom,,vela stastia
nikola7733,ja mám taký istý problém..už ma to vážne začína štvať,pretože predstierať ani neviem a priateľa to dosť mrzí,že on sa vždy spraví a ja nie..Skúšali sme rôzne polohy,ale jaksik to nejde..dúfam,že nepatrím medzi tie ženy,čo nikdy nedosiahnu vaginálny orgazmus..:(
Ahoi.No to mas asi pravdu,lel som este za takymto lekarom nikdy nebol,tak sa aj celkom bojim.Cize najprv za svojou obvodnou a ona ma tam predpise? Ci rovno si nejakeho takeho lekara najst?
Urcite si ale vies predstavit aky je to pocit,jednak pre partnerku,jednak pre mna:(