Citi partner pri oralnom sexe chut po zenskom mydle, ak sa nim predtym partnerka umyla? alebo to vobec necitit..?
Oralny sex
lebo sa bojim ze ked ma bude partner lizat tak bude mat v ustach chut toho gelu ( ja som to skusala so sprchovacim gelom ze ci to citit a je to pravda ... som si jedno zapastie umyla len s vodou a olizla to a nic ... druhe zapastie som si umyla so sprchov. gelom , oplachla , olizla a mala som v ustach taku kyslu chut sprchov. gelu)......alebo este horsie ze vona gelu sa zmiesa s mojou " vonou" a bude to v konecnom dosledku smrdiet ...
leila, a preco xces vlastne prestat pouzivat gel?
toto so sa pytala aj ja lenze na inom fore .... ja pouzivam gel ale chcem s tym prestat .... lenze bojim sa ze ma bude citit a nebude to prijemne... aj ked je pravda ze ked nemam gel tak sa umyvam len s VODOU a VOBEC nic necitim dokonca by som povedala ze nevoniam absolutne nijak cize ani prijemne ani neprijemne ...
ved prave, ze ja ho vzdy pouzivam.. a priatel ma poziadal, ze on to ma radsej "natural"... tak asi to mydlo nejako citit, chemicky, alebo co..
kecy neciti... kup si v lekarni mydlo na intimnu hygienu .. ak mas obavy;)