Dobry vecer. V noci zo stvrtka na piatok som zazila skutocnu nocnu moru. priznaky typicke - velmi silny tlak na hrudnik, nemohla som dychat, pohnut sa, chcela som vo sne volat zachranku, ale ani telefon som nemala sil zdvihnut. potom mi nieco akoby natahovalo cele telo. prebudila som sa s absolutnou hrozou. v minulosti, asi pred rokom sa mi nieco podobne stalo uz 2x, tak som tomu neprikladala hlbsi vyznam. chcela som na to zabudnut, ale rano som na nocnej koseli na chrbte, na lopatke, tam kde to najviac tlacilo, nasla 2 kvapky krvi. neviem si to vysvetlit, ziadnu ranu na chrbte nemam. bojim sa, ze ide o urieknutie, mam aj podozrenie na konkretnu osobu. prosim, mate s tym skusenosti? nejde o vtip.
NOCNA MORA
Do dnes neviem zabudnúť na to ako som bol už mŕtvy. prechádzal som cez nejaký tunel. Niečo ma ťahalo k sebe. Keď som vyšiel z tunela, tak som videl, lúku plných kvetov, čierny zámok a prekrásnu ženu v čiernom, ťahala mňa k sebe, akoby by chcela zobrať dušu.
Potom sa objavila moja mŕtva švagriná, zakričala na mňa, ukázala rukou a poslala späť cez tunel, keď som sa zobudil mal som taký silný záchvat, že museli ku mne lekára volať. Tento pocit nosím stále sebou.
,
Nedávno som sa ocitol v ríši upírov, akoby ma naháňali, niečo odo mňa chceli, cítil som, že chceli môj život. Unikám stále, totiž sen sa mi vracia stále späť. Behám schodami, plávam cez vodu, a niečo ma stále chce chytiť. No mám šťastie, viem sa zobudiť.
Verím tomu, že prechádzame rôznymi dimenziami, a preto máme takéto hrôzostrašné nočné mory.
Napíšte, mi čo si o tom myslíte vy.
agina, uz sa nad tym nezamyslam. tu nocnu koselu neoperiem, keby nieco. ale nebojim sa. najhorsie to bolo v noci, to som citila absolutny strach, dala by som aj neviem co za to, keby u mna spal aj ten najhnusnejsi sused, lebo byvam sama. ale rano bolo jasne a strach presiel. darmo, noc ma svoju moc. ale nastastie uz je tomu tyzden a nezopakovalo sa to, asi ma chcel niekto len vystrasit. ale stale mam postel oblozenu svatymi obrazkami, takze az taka hrdinka nie som :-)
Katka az mi beha mraz po chrbte....napadaju ma vselijake veci, lebo dost rada citam vselijake knihy o "upiroch". Jasne, ze to nebol upir, ale je to zvlastne tie kvapky krvi.Nemala si nieco v postli, co ta mohlo v noci pichnut??? Dost dobre do krvi vie ustipnut aj pavuk a to si nerobim srandu.
dakujem Agina, dobry napad. Ruzovu vodu som si uz pred rokmi priniesla z Bulharska a minule som ju uz chcela vyhodit, lebo som ju ani raz nepouzila, no vidis, a teraz sa mi zide. len stale neviem preco ta krv bola na chrbte, odlozila som si tu nocnu koselu,lebo mi to nikto neveril
Katka kup si v dobrej cjovni ruzovu vodu /voda z ruzi/ a vyumyvaj si nou izbu.Tym by sa mali "zle sily" porusit.
Inak s tym spanim na chrbte je to pravda.Ono sa hovori, ze ta "zasadla mara" a je to pravda.Mne sa tiez castokrat dokonca sniva, ze ma vo sne niekto zastreli.Vtedy sa zobudim a lezim na chrbte.Ono sa to sniva preto, lebo mas zapadnuty jazyk a nemozes dychat a to je obrana organizmu aby si sa prebudila.
najprv treba skusit rozhybat bud viecka, alebo prst na nohe a ked sa vam to podari, tak zvysok by uz mal byt hracka
no ja mavam podobne problemy uz roky,tiez neviem ci je to nieco medzi zemou a nebom,ale dost ma to vystrasi,niekedy sa z toho stavu dostavam dost dlho,uz uz sa mi zda,ze sa mozem pohnut a zase nic...urcite ale je to v mojom pripade ovplyvnene psychikou a stresom,vtedy to na mna pride vzdy a tiez neviem ako sa toho zbavit ach jaj
Katka 30,ja od malička mám také info,že to ťa priľahne mrtvy,a ke´d sa ti podarí pohnúť,tak ho uvidíš.Neviem,čo je na tom pravdy,chválabohu som to nezažila.Hovorí sa že by si nemala spať na chrbte s vystretými nohami a rukami na bruchu/ako mrtvola/.jeden čas som bývala na ubytovni v KE,a mojej spolubývajúcej sa to tiež stávalo.Raz ráno mi povedala,že ma volala v noci,či som nič nepočula.samozrejme,že nie.lebo vtedy ťa nikto nepočuje,že ty sa dusíš,alebo že ti je ťažko.
dakujem vam. ja inak nechodievam casto do kostola, ale v takych chvilach iba modlitba k Bohu pomoze
katka 30. určite nejde o vtip. mávam podobné sny, hlavne ked som vyťažená a vyčerpaná. verím že existuje zlo a zlí ľudia. verím že existuje sila negatívnych myšlienok. ja vo sne vzívam Boha aby mi pomohol. a neviem prečo ale posielam to zlo tam odkial prišlo.