Ahoj mam otazku pri dotiku prstom na zalud ma to boli je to take citlive cim to moze byt?? prosim skuste mi napisat
Bolest zaluda pomoc :(
ked sa my nedy vysunud žalud a nechcem ist do nemocnice je vysunuty žalud potrebny na sex ??
Expertak presne ako si sam napisal, myslim, ze to nieje ziadny zdravotny problem, ale iba obycajna citlivost na dotyk sposobena tym, ze ho mas este citlivy. Neboj, ked ho budes castejsie sexualne vyuzivat tak sa trochu vycvici a uz nebude taky citlivy, trochu sa ti vysucha, ved ti partnerka pomoze. No teraz na zaciatku to ma aj svoje vyhody lebo pri sexe to budes intenzivnejsie pocitovat, teda samozrejme iba ak ho nemas citlivy az prilis. Zelam vela zdaru :-)
Je potrebne urologicke vysetrenie moze sa jednat aj o pohlavnu chorobu neda sa
urcit diagnoza z jedneho mailu to nedokaze ani House.V lepsom pripade ak to je zapal zaluda je potrebne mozno aj vybrat davku napr. Ospexin 1000 mg a 12 hod zalud omyvat pripadne macat v studenom harmancekovom odvare pri sexe pouzivat lubrikacny gel tlmivy alebo non-stop dostat v sex shope a najdolezitejsia je denna hygiena s detskym harmacenkovym mydlom s azulenom
dakujem za radu ale potom je zas taky suchy a niekedy je problem tu predkozku aj natiahnut ale myslim ze to pomoze
Skus si pretiahnut predkozku cez zalud a nechaj si ju takto. Zo zaciatku ta to bude boliet najma ak nosis volne boxerky ale po case sa citlivost zaluda znizi.
no ale to uz mam niekolko rokov nemoze to byt tym ze ho mavam dost v predkozke a je este dost citlivy?
mno mas tam nejaky zapal pravdepodobne bez za lekarom kym sa ti to neprenesie dalej ...
prosim odpiste mi niekto