ahoojte chcem si kupit spiralu,pretoze nedavno som si kupila define a lashku a bola som z nej dost sklamana...taak rozhodujem sa medzi tymito:
RiMMEL-EXTRA SUPER LASH
MAYBELLINE-XXL INTENSE
MAYBELLINE-XXL CURL POWER
noo viem ze ta rimmelka je dobra ale ja chcem nieco vyynimocne uplne ze brutalny objem..mate niekto nejaku??chcem tak okolo 200sk...
aka spiralka z tychto?prosiiim
od rimmel extra super lash co je vodeodolna , si nekupuj ..neni dobra ... mam ju a nezahusti riasi tak ako napr. tie z avonu ale bo mozno maybelline
hladam nieco kvalitne a zaroven lacne :) Mary Kay je znackova kozmetika tak predpokladam vysoku cenu :)
a nechces vyskusat spiralku od MARY KAY?
kde v Kosiciach si mozem kupit GABRIELE SALVATE - Vitality ??? dnes som pozerala v DM ale nenasla som nic od Gabriele.
Jednoznacne Maybelline!!! Tmavomodra! Kedysi aj bledomodra, zial v obchode uz jej niet. Ale teraz prisli s nejakou podobnou.
Tiez som mala kedysi L´oreal Intensitifique - zlatu. Tieto su naozaj super - mihalnice perfekne huste a dlhe! Treba aj vediet spravne aplikovat. Vzdy pouzivam 2 spirali.
Inu by som nekupovala.
Gabriela Salvete - Vitality. Uplna spokojnost.
ja som za RiMMEL-EXTRA SUPER LASH
ja nemam dobre skusenosti s maybelline, to uz radsej rimmel, moja najoblubenejsia je MaxFactor2000calorie,dramatic look,niet nad nu,ja mam dlhe a huste mihalnice, ale ked si dam MaxFactor2000calorie,ludkovia sa ma pytaju,ci to nie su umele...