ahojte.moze mi niekto poradit?s mojim priatelom nerobime nic viac ako je hladkanie jeho pohlavneho udu a strkanie prstov do mna.a on sa potom stale hneva.ako ho mam presvedcit o tom,ze sa nema preco hnevat?
hneva sa
ja sa k tomu nepostavim ako chlap, lebo chlap nie som.A toto forum ma sluzit na nieco ine nie na vase hlupe zabavky. Mna nesere, ze "mna dostal", to asbsolutie nie, ale sere ma ta ludska hlupost, ze neikto moze byt takyto hlupi.Toto forum je aj o skutocnych ludoch, ktori hladaju pomoc, ale to vy s tymi vasimi kuracimi mozockami nepochopite. Aby este neprisiel den, ked vy budete nieco potrebovat a napisete sem a niekto vas dobre ojebe- sory za vyraz, ale ste prasata. Prizivovat sa na ludskom nestasti sa nikdy nevyplaca. dovi dopo
Soraja ani sa ti nedivim ze si nasrta ked ta dostal, ale skus sa tomu postavit ako chlap a uznaj ze ma pravdu
1111 akoze NICE ahahahahaha :Dpresne si ukazal o com je toto forum :D citam ze co ti sibe? to co je za forum :D a zrazu tvoj prispevok ma dostal :D respect for you :D
vies co? to 12 rocne decko by malo viac rozumu ako ho mas ty, lebo viditelne si ubohy primitiv.
Stavim sa 1000sk , ze ak za hodinu zalozim dalsiu podobnu temu tak to bude take iste... skratka dneska ludia skocia na vsetko, vobec neuvazuju logicky a x-krat do okolo odpovedaju na tie iste otazky ze ci mozem otehotniet z fajky a pod. Chcem im len trochu otvorit oci a to sa najlepsie spravi sokom.
noo toto je aj o pubertákoch...
doriciiii.... zabava graduje.... boze to co za dalsie forum??? ja furt na take debility natrafim...
1111- si úbožiak... aspon si sa zabavil sám na svojej sprostosti podla mna.... blahoželám k úspechu.
Vy ste ale curaci! Zozrali ste mi to aj s navyjakom, cele som si to vymyslel! Nesom ani zena ani nemam 12... tu vidite aku vahu maju taketo debilne prispevky, a vzdy sa najde pocetna skupina co bude kazat a radit miesto toho aby si potukala na celo. LUZERY hahaaaaaaaaaaaaaaaa
P.S. Soraja, radit 12 rocnemu decku aby malo rozum ??? IMHO LOL
preboha!!soraja,uplne s tebou suhlasim..1111 sa uvedom,ved si este dieta..na take mas kopu casu!!iba si nicis zivot..ja som v tvojom veku ani nevedela na co to vlastne sluzi..toto je uz fakt sila,ze 12 rokov..a ten tvoj partner kde ma rozum??na 18 rokov by ho uz mal mat..nieco sa stane a tvoj mily moze ist do basy..ked ta lubi,tak este 3 roky pocka..ked nie,tak sa na nho vykasli..v tvojom veku sa mas venovat uplne inym veciam!!