LUDIA PROSIM POMOC.Vcera ma prvy krat prstoval moj chlapec a bolelo ma to vobec som sa nespravila a ani ma to nevzrusovalo.Dneska ma zasa prstoval a dal mi tam 3 prsty a nic a som panna...Alebo....Nemohla som o to prist ked mi tam dal cele 3 prsty?a preco sa nemozem urobit???? (nikdy som si to nerobila)...vopred dakujem za odpovede a prosim nepiste blbe poznamky
Prosim pomoc PRECO SA NEMOZEM SPRAVIT?
ahoj ; ja som mala to iste nazaciatku ,,,ked ta to bolelo ja neviem nak skusi radsej ustami ako keby ta mal prevrtat( sory za vyraz)
priklanam sa k tomu co pisala olia...
nestresuj:)...chalanisko sa ti musi venovat, najlepsie by bolo aby ta pekne a dostatocne vzrusil, zalezi na tebe ale myslim ze ani jedna z nas nepohrdne laskaniu klitorisu...a ak budes dostatocne vlhka nech do teba vnika pomalicky...skus sa uvolnit a doverovat mu ze ti neublizi-psychika vie vela spravit.. popripade si to skus vyskusat spravit najrv sama... a urcite nerob rekordy v pocte prstov... pravdepodobne ti 1 bude stacit velmi dlho dobu.. ide o to aby si sa citila prijemne,,,:)
maloktora žena dosiahne vaginálny orgazmus. mne sa to podarilo možno dva krat za život. Niektoré ženy to nedokažu nikdy v živote. skus to cez klitoris. je to jednoduhšie, dosiahnutelnejšie a je to tiež bomba ;)
prečo ti nestimuluje aj klitoris, možno by si z toho mala viac...ked do teba bude len strkať prsty...no mne by to veľa nedalo:-)))
nestresuj:-)...vyšla z teba aspoň trošku krv?...ale myslím,že prstami ti nemohol nič urobiť a bolelo ťa to práve preto,že sa ti dotýkal až panenskej blany...3prsty sú na začiatok veľa....ja mám už dlhoročný vzťah a priateľ do mňa tri prsty nestrčil...aj pre teba je dosť jede-dva