uz asi mesiac mam velmi suche pery a praskaju mi hlavne tesne nad a po perami.Med mi nepomaha,asi mi chyba nejaky vitamin,viete mi niekto poradit?dakujem
Velmi popraskane pery
Ahojte ja uz mam cely tyzden pery vysusene popraskane a velmi ma stipu..dokonca sa mi pod hornou a dolnou perou spravili malinke vyrazky ako pri ekzeme..uz neviem co robit..vie mi niekto poradit??Zatial som skusala mastne kremy davat na peru a pod peru ale akoby to zhorsilo..balzam vobec nepomaha a najnovsie si davam med ale mam ho len 1den..dufam ze mi pomoze,lebo je to uz dlhy cas co to mam..vie niekto poradit nieco lepsie??
chyba vitamin B2- riboflavin...nachadza sa v orechoch, mlieku, vajciach,syroch, peceni, mandliach,jogurtoch, rybach a listovej zelenine
ja som mala podobny problem s rukami, praskali az do ziva, myslela som si prv ze od mrazu, ale potom aj v teplom pocasi. zacala som brat Zinok na akne a odvtedy nemam problem. ale samotnym zinkom to nebude, lebo ten som samostatne brala uz niekolko mesiacov a nic, v tej zmesi je aj vit B6 a A +ine, cosi z toho pomohlo
natrieť medom
denka vyskusaj toto
-odkaz odstránený-
dakujem vam vsetkym za odpovede,kalciovu mast mam od slovakof.ale nepomaha,vyskusam tu aloe