uz asi mesiac mam velmi suche pery a praskaju mi hlavne tesne nad a po perami.Med mi nepomaha,asi mi chyba nejaky vitamin,viete mi niekto poradit?dakujem
Velmi popraskane pery
Ja mám dcéru, ktorá je v puberte a má tiež veľmi popraskané pery,ošupujú sa jej,praskajú až do krvi.Bola u kožnej lekárky,tá jej dala nejaké mastičky,ale podľa mňa jej to vôbec nepomáhalo.Nakoniec nám známa poradilia vazelinu(čistú)dá sa kúpiť bežne v lekárni,je určená na vysušené problematické miesta a okrem pier ju môžete použiť aj na popraskané ruky,takže odporúčam,máme po nej výborné výsledky,pery chráni aj počas nepriaznivého počasia.Cena je prijateľná,dali sme za ňu okolo 2.50 eura a vydrží dlho.Dúfam že pomôže.Pekný deň.
ahojte na suché popraskané pery je dobrý Calcium panthotericum (klasická kalciová masť) kvôli liekom mi strašne schnú pery a jedine čo mi pomáha je toto a potom ešte Infadolan, ale zdá sa mi, že kalicovka je lepšia...
mne doktorka predpisala vitamin B a vtedy mi pery zacali praskat... skusala som rozne masticky a nic mi nepomaha
ojka uz si ako denz
mne najviac pomohol (a to som toho skusala vela) obycajny jeleni loj,taky bledoruzovy,prve aplikacie sice nic moc ale po takej stvrtej je super,jemny,hydratuje,lacny nenormalne a spravi dobru sluzbu,po labellach a spol som mala pery suche este viac
baby, tot som mala a nakoniec to bol nejaky druh plesne..pomohol mi krem alebo mast ELOCOM...z lekarne, fakt....
ahojte, mala som popraskane pery snazila som sa to riesit, no uz ich nemam popraskane ale napuchnutu celu dolnu peru a take chrasticky mam. velmi stipu...co by mi mohlo pomoct?
Lucinka zrejme máš v tele nejaky zapal alebo virus alebo máš málo tekutín.Piješ dosť?? pery len tak same od seba niesdu suche. snad len v extremnych horucavach.