ja mam 17 ona 20 je to mozne??? slo by to??? ona ma bere ale ako kamarata a mne sa ale strasne paci a ona o tom nevie myslite ze by so mnou chcela chodit??? ved zase nie som najskaredsi a poznam vela dievcat co by so mnou chceli chodit ale ja chcem ju:(((
povedzte nazor
ja mam 17 ona 20 je to mozne??? slo by to???
ale ja neviem ci ju milujem ... lebo som este nikdy nebol zalubeni.... co take by som mal citit???
mne sa paci o 10 r.mladsi,ale uvedomujem si rozdiel -aj v povahovej zrelosti- tak som si povedala iba -škoda. ale aj ja som sa mu zapacila,a on nevidi ziaden problem vo veku. Vyvalila som oci,lebo som myslela,ze prave jemu to bude vadit este viac.
tak vidite,vsetko moze byt.
mam 15 a milujem 29 rocneho. kvoli tomu nemozme mat vztah, takze na tie tri roky sa vykasli. a frantha ma pravdu: cim starsi tym viac na rozdiele nezalezi :-(((
diky ved musim nieco poriesit popripade sa spytam jej sestry (tiez dobra kamoska . ma 18)...drzte palce
Býva aj väčší rozdiel.Moji rodičia 10 rokov.Mamča je staršia.Ak si rozumiete skús sa vyjadriť.Takto budeš,len kamarát.A ak sa bojíš opýtaj sa ,či by si začala aj s mladším.Odvahu.
alebo ked ja budem mat 19 a ona 22 to tiez nebude taky rozdiel. uvidim skusim:)
Poviem pravdu, mám 20 a so 17skou by som nechodila, ale to hovorím za seba.