Ja viem, ze tu tato tema uz je ale prosim vas poradte mi.S priatelom sa velmi lubime a chodime 2,5 roka a este som nemala vaginalny orgazmus.Napiste mi sem prosim tie co ho mali nejake podrobnosti, ze pri akej polohe,ci pri rychlom/pomalom sexe,ci hlboko a tak.viem ze su to intimne veci, ale mozno sa inspirujem a budem ho aj ja mat.dakujem:)
Vaginalny orgazmus-tie co ho mali
a ako casto ho mavate????
vela dievcat ho dosiahne ked je hore teda na nom,ale mne sa celkom dari aj ked je on na mne a robi to pomaly, lebo rychlo mi to je neprijemne...ale skusaj prides na to sama ako ti je najlepsie
je to o psychike,,a nie o polohe.Ale inak ,,nie je to nieco viac,,,,ak by si si myslela,,,je taky hlbsi,,ale ze by bol lepsi sa neda povedat.S niektorym muzom to ide a inym nie..ale nemusis ,,tak strasne o to sa snazit,,,o nic extra zas nejde..
este nejaku skusenost please..
ja som ho dostala pomocou prstov.ale ked sme sa zacali milovat,tak sa mi osvedcilo to,ze ked nie je uplne hlboko,ale je tesne na krajicku vchodu a tam..neviem,ci si ma pochopila
To uz mi ziadna neporadi??? baby prosiíím...
takze ti to je jedno ktora poloha, diky vyskusam to
ahojky...
no neviem pri akej polohe som ho dosiahla, ale jedno viem isto, milujem, ke´d partner do mňa vnikne úúplne hlboko a vtedy to prííde....