idem aj ja prispiet priamo k teme zdravie :-)
Som bola v juli u obvodnej po 2 rokoch na preventivnu prehliadku a povedala ze nema cas,ma vela pacientov na krv a tak,ze nech pridem v auguste.Vcera som tam skoro rano prisla akoze uz na tu krv a ona to iste - nema cas na preventivky,nic nestiha.Pridite v septembri....tak neviem ci ma vobec este tento rok vezme.
ja sa tu dosť často túlam,ale kde nič,tu nič.včera som bola v práci,a mobil ostal doma,nashi...a k tým tvojim testom:často sa stáva,že krv je o.k., a pacient chorý.mal by to lekár riešiť,a nie spoliehať sa na to,že krv je v poriadku.z niečoho predsa tie ruky opúchajú.
Asi nie. Som sa uspokojila , ze niesom len ja smutna ,ale skoro vsetci co dostali vcera pokutu. No a u teba Mentus je to podobne.....Inak ma boli cele telo . Ak sem vierka zabludis tak by som sa chcela opytat, ze ci aj ked mam zakl. krvne testy o.k aj tak mi moze nieco byt. Dnes rano mam opuchnute ruky a citim v nich bolest a take teplo.
hmmm aj my sme vcera cakali na pekny vecer na balkone pod hviezdami,mal byt meteoricky roj a nakoniec sme videli prd lebo bolo zamracene.
vcera asi neboli sudene pekne vecery :-(
Dnes mal byt pekny vecer ......a na ceste k peknemu veceru sme dostali pokutu 30eur....Na mieste kde bola 40 sme isli 51. O Jesus .....Draha skola zivota ....draha.:(
boli sme s mentolkami v cirkuse,super show ! sedela som rovno pri repraku,tak si idem este nechat dozniet dojmy z vecera.
béééng béééééng bum ! bum ! béééééééngg!
tac tac trééééésk,bim,bááác béééééuuuéééuuuéééééng ! ! !
mentuskovcom by bolo jedno aj keby ste byvali v mastali na sene obklopeni 7 hlavou obludou a mimozemstanmi.podstatne je,ze tam bude nashira.na inom nezalezi.
chrňrroóóchrprrdchrňrňŕŕŕŕŕŕ
Ja som tu prave som odprevadila deti . Isli ku ex. Tento tyzden budem sama s malym. dufam , ze sa nebudeme nudit. Aspon budem mat cas na upratovanie, aby sa u nas mentuskovci citili faaaajn. Tak pekny den !!!!