Mam AIDS

mentollka

ja som predchvilkou vytiahla z rury chrumkave kuriatko,sage tak inokedy,aj tak uz urcite kolacik vychladol.My dnes doma temperujeme,áááách to je basen teplucke radiatory,lazo plazo. No uz ide jesen uz sa nam "aidsuje" vsak?

sage

my sme pred chvilkou vytiahli z rury tekvicovy kolac, pridete? detom chuti, oni maju radi ciste, bez ovocia, plnky, polevy :-)
ale synovi si myslel, ze tam davam struhane jablcka, nie tekvicu.
ale aj tekvicove placky im chutia :-)

sage

trojjedina mia, fifi a santhal .... hlavne ze ste sa nasli :-))
nasa mala bambulka je uplne najmladsia skolkarka, ma cerstve dva rocky, ale je velmi rozumna. place presne od brany arealu materskej skoly az po satnu, tam jej rozpravam, co budu robit cez den, dieta stichne, oblecie sa a kraca SAMO, po svojich do triedy. ked po nu pridem, cakala by som, ze sa na mna vrhne od stastia. no kdeze, pomaly sa nenecha vyrusovat z hry. ale hladi mi - neplakal som :-))) ona rozprava ako brat, vsetko v muzskom rode. zato on stale v jej veku vravel - utekala som, papala som, sedela som :-)
zato v sobotu popoludni, ked sme sa chystali na prechadzku, zacala mala nariekat, strajkovala, nasilim som ju obliekla a je mi jasne, ze si myslela, ze pojdeme do skolky. chudatko, ale zvykne si, coby nie.
rada spieva, recituje, hra sa s detmi, len je po prazdninach mamkin cecok :-))
papa, krasne nedelne popoludnie ;-)

nie je nahodou aj u vas tak chladno, ze zrazu zaciname vyliezat na "aids" ako svaby na pivo? :-)))))

nashira

Nelka jasne , ze sa citim ako zdrogovana ,ale lepsie ako tie bolesti . no i ked drogu som nikdy nemala ..hmhmhm...tak vlastne neviem. Teraz si uz odvykam . Uz som len na voltarene. Takze sa o mna nebojte mam to pod kontrolou. A moj maly bude tiez jacat ....fuuuu uz s atoho bojim . Ja si zatial uzivam v praci nestresujem ohladom maleho ,lebo je s manzelom na ocr ako som pisala a este tento tyzden bude. Tak ,ale o chvilu si to uzijem.Boli sme inak teraz vsetci chorí ....zapalene hrdielka ....+ ja bolest zuba a aby malo nebolo ked som si kychla tak som si zahryzla do boku jazyka 3dni to bolelo jak svina. Tak dufam , ze ma uz nic necaka. A ked sa ma niekto spyta ako sa mam tak poviem .......lepsie ako drotom do oka,alebo tehlou do hlavy. Bey

mentollka

ahojte,aj my sme uz v skole a skolke,nasa mensia je zasa opacny pripad,ta place ked zavcasu pridem a este sa nedohrala a nechce ist domov.
Ale starsia plakavala 2 tyzdne ked chodievala a ked sa za nou zavreli dvere a ona tam plakala vnutri tak ja zas na chodbicke a potom som celu cestu domov prefnukala :-)To si pamatam ako dnes.
A zaujimave ze ona sa teraz z toho smeje ako plakavala,tak dufam ze aj vase to tak budu odstupom casu brat.
Dokonca bola taka "kolegialna" ze ked jeje kamaratka Terezka plakala za maminkou a nasa nahodou nie,tak potom aby v tom Terka nebola sama tak plakala s nou.Zlata.

mrvulka

ahojte.teraz nepečiem,až na budúci týždeň mám dve svadobné,ale dobieham ,čo som zameškala za posledné mesiace v upratovaní.A nelka,aby si bola v obraze,pečiem torty...

nellka

Ahojte! Sage, aj my máme prvé tri dni v škôlke za sebou, no, nič moc, tiež plače a nedá si to vysvetliť:(, uvidíme budúci týždeň. Keď pre ňu prídem,tak vždy stojí pri učiteľke, ale čo, je tam krátko...
A však ešte nie je pred Vianocami, že by Vierka piekla?!
Nashi, neni si z toho tramalu ako pod drogami? A pomôže ti aspoň?
My sme dnes mali oslavu, Marianka nechcela,aby jej gratulovali, ale už posledných gratulantov prijala, tak sa mi zdá, že sa začína podobať na svoju staršiu sestru:)Tak pa.