Ahojte!
Nedalo sa mi sem dostať, mrzol mi počítač:(
Sage, jasné, čo by si mu bránila, ja tiež deťom nebránim, aby sa hrali s autíčkami a netisnem im bábiky ruku ruka s heslom"však sú to baby!" On bude taký starostlivý tatino, však už teraz je veľmi starostlivý, čo sa týka teba, malý gavalier:)
Vierka, vy ste mali súťaže? My nie, boli kadejaké vystúpenia, ale tombolu sme mali...len sme nič nevyhrali, škoda, muž si mädlil ruky na plazmu, ale vyfúkla nám ju nejaká ženská!!!
Bolo to tam také eňo- ňuňo, ale nálada bola výborná, toľko ľudí pokope som ešte nevidela tancovať, takže ja nohy opuchnuté nemám, lebo som sa nemohla rozšupnúť, inak by som komusi vyťala:)
A spievala nám aj Beata Dubasová, tak som ju videla prvýkrát naživo a vyzerá veľmi dobre, koľko ona môže mať rokov?
No, žiadne klepy som nepočula, ani žiadne faux pas nebolo, len šaty ma mierne tlačili a odrali mi kožu pod pazuchou:( A chudnúť sa mi nechce, aj tak som zožala pochvalu:)
A fotku som si dala urobiť kvôli vám, ale muž ju má v mobile, je už tak zo stredu plesu, už som tam neni taká krásna, ale aspoň aby ste mali predstavu.Tak myslím, že som sa vychválila dosť, teraz ste na rade vy! Pa