Ludia je to normalne,alebo som v tom sam..

quaresma

Takze je to v pohode.???....Ono ide o to ,ze ked ma zvadza a ked zaciname,je tvrdy ako kamen...Potom sa chystame zmenit polohu a zacne meknut,trochu ma opet podrazdi a je to opet fajn

alala

aj mojmu priatelovi sa sem tam stalo na zaciatku, ale ja ho poznam a viem ze problem nie je fyzicky ale psychicky.Raz sa mu to stalo lebo bol v strese a mu zalezalo na nasom sexe, a potom sa uz bal ze sa mu to stane znova a tym si to vsugeroval do hlavy a naozaj sa mu to stalo. ale teraz je to uz v pohode a len sa na tom smejeme. vy chlapi berete taketo veci prilis vazne, ze aby ste nesklamali a tak...staci ohladuplna a chapava partnerka:)

kajjka

stavalo sa to aj mojmu ex. predtym ako sme sa spoznali mal problemy s erekciou, bral aj nejake tabletky, bolo dobre a po case sa mu to vratilo. Hovoril ze to moze byt aj zo sedavej prace. Neviem co je na tom pravda, no jemu to strasne vadilo a po case aj mne.

kajanka

jednemu mojmu milencovi sa to stavalo ale ja som to nepovazovala za normalne ked som si to zvazila aj s druhymi skusenostami