Aj vam sa stava, ze sa vasa frajerka po orgazme trochu trastie (akoby mala mensi sok zo sexu)? Beriem v pohode ze vzdycha ako diva (to je v poriadku, mna to vzrusuje), len na konci sa jej cele telo striasa. Sice sa usmieva a tvrdi mi, ze je to ok, ze to je taka nadrzana, ale ked to vidim, tak mi nie je moc do smiechu :-(
"Triaska" pri sexe?
to je uplne normalne:)
obijmi ju potom silno (no nie rozpucit) bude to prijemnejsie pre oboch a ostatne tak az kym sa ona nerozhodne inak
Fakt je ten jazyk taký super? Len na klitoris a ono to už ide?
a hlavne, ked ma dole robi jazyckom.. vtedy je to uuplne neskutocne
je to uplne normalne a znaci, ze zazila krasne pocit, bud len rad..tiez sa mi to stava ;)
..aaaa haloooo to je proste krasa nasho orgazmu...ak sa ti trasie tak to mozes byt len rad, pretoze mne sa to napriklad stava len po kvalitnom orgazme... a ked je potom chvilu ako keby mimo(myslim tym ze ma zavrete oci a tak)... tak mozesyt nadmieru spokojni... nestresuj.. a doveruj jej ked ti povie co sa jej paci a co nie...
ahoj ,,,mne sa to stava tiez ze ma trasie po sexe a je to prijemne ;)
no tak tomu sa hovorí orgazmus, ty šok. a nie je to otrasné ale úplne prirodzené.
tak tomu ver. pozri si nejake video cytherie. ona sa po orgazme tiez uplne trasie a vyzera to hrozne. a ani sa velmi neusmieva...:S teda asi to nebude nenormalne, ale prijemne to moc neni;)