Rozhodla som sa zalozit blog o cukrovke, pre nas, o nas, o novinkach. Vsetkych Vas srdecne pozyvam. Je este len v plienkach, ale budem sa snazit, velmi snazit, aby rastol rychlo.
www.sladkyzivot.blog.com
Novy blog
Iva,
dakujem, mna hlavne pisanie bavi a hlavne ako kazdeho nebavi ma cukrovka, tak si svoju zlost nad osudom kompenzujem pisanim o tom. Ja dufam, ze raz nas toho zbavia. Samozrejme som rada, ze sa ti blog paci, a citaj dalej, ja neprestavam pisat ;o)
Ahoj,Andel,obdivujem Tvoju huzevnatost, odhodlanie a zapal,s akym pises...Tvoj blog som precitala takmer cely...Pises velmi emotivne,citit,ze chces svojimi zazitkami a skusenostami pomahat ostatnym ludom. Si naozajstny anjel...prajem Ti vsetko najlepsie,nech sa Ti vsetko dari a podari. :-)
Uz som pridala zopar clankov na moj blog, zatial to nie je nic velke, ale snazim sa, tak vas tam cakam, aj na vase komentare: www.sladkyzivot.blog.com
Piste co by ste tam chceli citat, vidiet, kritizujte, reagujte, piste svoje nazory.
Som velmi rada, ze Vas to zaujalo, ja fakt spravim vsetko mozne, aby co najskor rastol, myslim, ze zacnem nieco tvorit uz dnes, ked pridem domov.
Cakam na Vase reakcie.
andel,
tvoj Blog radi uverejnime aj v sekcii pre cukrovkarov cukrovka.zdravie.sk
Myslim, ze tam si najde najskor publikum :)
Napis nam na redakcia@zdravie.sk
dakujem