Narazena ruka

Príspevok v téme: Narazena ruka
xarka

Ahojte,potrebujem poradit, mija mamina cez vianoce spadla na schodoch, ma napuchnutu laket, trochu ruku, a prstennik, musela si dat dole i prsten, lebo jej to teraz dost napuchlo. Nevie niekto, co s tym treba robit, k lekarovi s tym nechce, ze to nie je take vazne. Nema niekto nejaky domaci recept, alebo neviete, co by pomohlo, aby to odpuchlo????Dakujem.

...........

rng aky mas nazor na poranene, podvrtnute atd koncatiny , ma sa davat skor teplo ci chlad.citala som zaujimavu diskusiu.napr.tenisovy laket, mnoho ludi ma skusenost s RICE rest, ice , compression , elevation.je logicke ze lad/samozrejme nie na holu kozu/ma lokalne aneste.ucinok, ale zasa na druhej strane, stahuje cievy, dana oblast sa neprekrvuje nehoji/kde je zla cirkulacia krvi, to sa nehoji/trhlinky na svale../ja som za teplo.

mjanik

fgt-áno je veľmi účinná,napr.u športovcov,ktorí prídu hneď po narazení,na už druhý deň môžu trénovať.Ináč, načo sa ozývaš, veď to píšem tým ktorí to potrebujú

RNG

Zabudol som pripomenut vzdy dolezitu vodu a teplo(zabalit to do vlneneho salu), lebo tym sa zlepsuje transportacia materialov a zrychluje regeneracia(zlepsene prudenie krvi)

RNG

Enzymi, hlavne bromelain(2x600 GDU) pomozu odpratat poskodene vazivo a pripadny vyron, na vyhojenie a regeneraciu potrebujematerialy(huspenina, zelatina, do makka uvarene gliky alebo doplnky:glukosamin, chondroitin MSM, hyaluronicka kyselina a podobne.
A tam ma zapal, protizapalove su Quercitin(2x500 mg) bromelain, bosvelin(2x400 mg) pupalkovy/borakovy olej(3x1 gram)atd.