Ako casto je zvycajne mat sexualne fantazie vo sne? Vy ich mavate? A kto tam vystupuje? Niekto znamy alebo cudzi?Lebo ja ich mavam velmi zriedka, tak raz za rok. Ale dnes v noci sa mi snivalo s jednym kamaratom, ktory ma v beznom zivote dako nepritaje, ale ten sen bol velmi prijemny. Znamena to, ze sa mi podvedome paci? Alebo to nic neznamena? dakujem. Nie som v puberte, mam 27 rokov.
Mavate sexualne fantazie vo sne?
no vycitky su zrejme zbytocne, to pracuje asi podvedomie, a to neovplyvnime. mozno je clovek naozaj v skutocnosi polygamny, ako hovoria niektore teorie
fadfa, chcem ti povedať,že nie si sama...taktiež som na tom podobne a keď sa ráno prebudím mám výčitky :-) dokonca aj v sne hovorím tým druhým chlapom,že mám priateľa,je to smiešne ale čo....
Ja mávam takéto sny celkom často. Zrovna tento týžden som mala a po zobudení som si to proste musela spraviť,lebo priateľ bol už v práci. Máme skvelý vzťah, sme spolu 3 roky a aj sexuálny život je super. Niekedy som z toho smutná, že sa mi sníva o druhých mužoch a mám akokeby krivé svedomie. Priateľovi to nehovorím. Tiež by som chcela vedieť, čo to sygnalizuje. Mám 20 rokov.
fgf, a ty nam z klastora pises?
no dnes sa mi zase daco take snivalo. druhu noc po sebe! ale teraz to nebol mlady muz, ale stary milionar s ovisnutymi vajciami, sorry, ale to som si tak vyrazne na nom vsimla :-)
aktualna tema,akurat v noci sa mi snivalo nieco také....tiež mam 26 a som vydata rok:)))a bol to kolega ale ten sen bol strasne erotický, že sa z neho este teraz neviem spamatať ;o
Mne sa taketo veci snivaju, ked mam nedostatok sexu (kvoli zaneprazdnenosti) a telo si pyta svoje...Sniva sa mi napriklad aj to, ze robim oral zene, aj ked som hetero. Pocas dna na sny nemyslim, mam velmi atraktivneho manzela, pocas dna myslim na nase posledne milovanie. A u mna tie sny ozaj signalizuju to, ze potrebujem sex. Vydata som tri mesiace (zijeme spolu 5 rokov) a mam 26.
fgf tak zajtra balim kufre:)))))
je vedecky dokazane, ze ludia so sexualnymi fantaziami su chori uchylaci a mali by ist do blazinca
je to normalne. vsetci ludia to maju