antikoncepsia-pomoc

Príspevok v téme: antikoncepsia-pomoc
pauluska

ahojte!chcem sa spytat na jednu vec.berem antikoncepciu uz asi rok (je pravda ze nie vzdy v tu istu hodinu ale do 12 hodin to vzdy stihnem\'... a teraz sa mi stalo to ze som mala menstruaciu len asi pol dna a to velmi velmi slabucku, da sa povedat ze som ju skoro ani nemala,len take spinenie...a necitim sa v poslednej dobe moc dobre,mavam zavraty,byva mi dost zle a mam mygreny a hrozne sa mi chce spat...nikdy pred tym sa mi to nestalo...

ew

ahojte...ja mam zase iny problem...ze vcera sme sa s priatelom milovali a nebol ku mne zrovna jemny ale to je vedlajsie...len to ze rano som si nasla krv na nohavickach a prave dneska rano som si dala poslednu tabletku a blistra...a to krvacanie mi stale pokracuje a teraz neviem ze ci je to menstruacia ktora mi chodieva neskor alebo ci ma nejak poranil vnutri...neviem :( co na to poviete???

galilea

ahoj ja som brala antikoncepciu vyse 3/4 roka a ako prve mi doktor povedal brat ju v tu situ hodinu pèravidelne ,,ja som tabletku brala ako ty a mala som to horsie menstruaciu som mala dva tyzdne a tyzden pauza a potom znovu bolesti som mavala take ze som si sama chcela volat sanitku nak nieco somnou urobia ,,potom som antikoncepciu vysadila nechcem tabletky ani videt ,,ale to neznamena ze ty musis urobit to iste ,,,chod na gyncu porozpravaj sa s doktorom a uvidis co tio povie,,papa

deedee

je možné, že to je reakcia na tabletky. ale to ti naisto nepotvrdím. chod na www.antikoncepcia.sk Online tam odpoveda gynekolog. Určite ti pomôže.Mne už pomohol veľakrat.