Viete mi niekto poradit nejaku dobru knihu o kalanetike? Cvicite ju niekto? Dakujem za kazdy prispevok! Zatial prajem krasne dni!!!
Kalanetika
ja som tiez cvicievala kalanetiku,ale pri urcitych cvikoch ma chytal krc do svalu-bolo to blizko srdca,alebo to bolo pristiknutie nervu-neviem.tak som prestala,lebo som myslela,ze budem mat infarkt,tak to bolelo a na moje pocudovanie mi to iste povedala kamoska.mozno sme len ten cvik obydve cvicili zle.tak cvicte,ak vam to zdravie dovoli.
Ahojte,
dakujem za prispevky ste ma potesili, ze sa mi aspon niekto ozval, presne k tej knihe od Callana Pinckneya som sa dostala cez internet aj ja ale v Martine ju nemozem zohnat a dnes som na to este ani zdaleka nemala cas. Hadam zajtra. Damaxy a .,.,. dufam ze ja vydrzim....:-)
ja som ju mala tiez, kalanetika je dobra na spevnenie svalstva. a brusaky som robila jedna radost, aj dvesto :) mne sa to pacilo, len som to nevydrzala dlho robit, lebo ma to potom znudilo...
Super kniha je Kalanetika od Callan Pinckney, mam ju doma a cvicim podla nej 2x do tyzdna. Fakt sa to oplati. Vobec som neschudla na kg, ale nosim zo 42, len 38 oblecenie.
ja som cvičila doma podla knihy volá sa Kalanetika a určite ju majú v lepšom kníhkupectve.No kniha ostala a cvičit nemá kto
Nikto nic????