Kalanetika

ali23

ja by som si hrozne chcela kupit tu knihu od pinckney kalanetika ale neviem kde.. neviete mi niekto poradit.. lebo neviem ci v knihkupectvach ju zozeniem. hm?

veronika

ahojte, ja som zacala cvicit kalanetiku akurat minuly tyzden v piatok. cvicenie trvalo hodinu a pol, cvicili sme na karimatkach, za pocuvania enye, a je to fakt dost zaspavajuce...ale inak, dobre na precvicenie celeho tela, myslim..ze je to fajn:)

nany

damaxy ak by si mi mohla pomoct ja by som knihu kalanetika 1 od teba odkupila kedze sa k nej nejdem dostat a ty pises ze nema kto cvicit.

tatana

Ja tiž cvičím kalu pretože mám bolesti chrbtice,cvičím aj pilates hoci pri oboch zaspávam.Predt.som robila spining a step aerobic,to bolo lepšie,ale čo by som neurobila pre svoje zdravie___

dawsy

caute..rada cvicim kalanetiku aj ked neviem ci uplne spravne..poradila mi to kamoska a skutocne mi to pomaha ale chcela by som sa spytat co je na tom pravdy ze kalanetika poskodzuje klby (aspon mi to povedali moje telocvikarky v skole)ale na nete je pravy opak ze nezatazuje velmi klby..neviete mi niekto poradit?..dik

kelisová

potrebujem nejake cviky na predlženie svalstva,hlavne stehenného, pretože spevnené ho mám až príliš a o chvilu budem vyzerať ako Madonna,tak to chcem skorigovať,vie niekto o niečom?