Muži neriešia chuť ženskej šťavičky ?-sex

Príspevok v téme: Muži neriešia chuť ženskej šťavičky ?-sex
braňo 1985

Všetci tu riešia či babám chutí semeno, tak sa pýtam chutí nám ženská „šťavička“? Prečo mi na toľko tú chuť neriešime ako ženy ?

Všetky baby riešia ako im to nechutí alebo chutí, no prečo my muži neriešime tak ako ženy či sa nám zo ženským sekrétov zdvíha žalúdok alebo nie?
Baby to riešia ako keby to bol jogurt Danone, ktorý ma byť sladký jahodový a vždy čerstvý no prečo je to mužom podstate jedno a na toľko ako ženy chuť neriešia?

penny28

fíha pipo69:D pridaj sa ku Stanovi Slivkovi , ON tiez OBLUBUJE ANIMAL SEX, bola by z vas skvela dvojka, fuj otras. keby si aspon mal lepsi priklad ty zoofiláč

fuňa

Ked fajcim, ejakulat sa mi do pusy tak ci tak dostane - aspon tie prve kvapky, ide skor o to, ze pri vstreknuti sa nam napr aj zdvihne zaludok alebo moj to ma napr megaslane a to si viete predstavit aj samy - napr zjest strasne strasne presolenu polievku - je toho proste dost vela a aj ten tlak vystreku a vsetky faktory sposobia, ze zeny, od ktorych muzi vyzaduju prehltnutie, to tu rozoberaju. Zenskej stavy nie je tolko, ma v podstate dost "jedlu" chut a aspon v mojom pripade nejde o ziadne striekanie, cize ziaden tlak a tym padom je menej "neprijemnych" faktorov a preto sa to neriesi. Hygiena- to je jasne. Ja dovolim oral, len ked som tesne predtym bola v sprche. Inak, si viem predstavit, aky je to humus. Rovnako ako pri muzoch. I ked moji sa zas vzdy umyvali. Klop-klop.

speedy

mne osobne nezalezi na tom ci mi to chuti alebo nie proste ked jej cem spravit dobre tak to vydrzim a ne.ebem sa stym a nie vzdy mi to chuti zalezi to aj on pohody aj od stravy a ties a asi aj hlavne od tej hygieny ale myslim ze pokial svoje druhe polovicky milujete tak by ste sa tymto nemali zaoberat ale skor by ste mali robit vsetko preto aby .....

matys

každý tu len píše o tom, či chutí alebo nie... ale trochu sa zamyslime, vždy je to príjemnejšie (a omnoho chutnejšie), keď partneri dodržiavajú hygienu, mal som priateľku, ktorá to s hygienou príliš nepreháňala a pri orálnom sexe je fakt, že sprcha raz za 2 dni je málo, najlepšie je byť "čistý" pár hodín pred... a vôbec nie je pravda, že by to chalanom vždy chutilo, to je asi taká somarina, ako keď by to vždy malo chutiť ženským... no v poslednom čase mám dojem, akoby chlapi dodržiavali hygienu viac než ženy (niektoré ženy sú fakt riadne humusáčky), normálne mám niekedy strach, čo ma tam dole u ženy prekvapí, no aj napriek tomu sa (myslím) väčšina chlapov teší z toho, keď môže žene urobiť dobre týmto spôsobom... no na záver musím podotknúť (iste mi väčšina dá za pravdu), že nič nie je pre chlapa lákavejšie, ako krásna voňavučká čistá baba, ktorá sa o seba stará (a platí to samozrejme aj na nás, páni!!!)

filip...

Ešte som priateľke nerobil orál, a chcem sa spýtať či sa veľmi mení chuť u ženy počas cyklu? Niekedy to môže byť aj zlé, alebo na koľko sa chuť mení ? Bude mi to chutiť ? Ale aj keď nie tak rád to pre ňu spravím. :) Ďakujem za odpoveď

cica

no ale robia to chlapci radi??chuti im to??alebo to robia fakt len preto aby urobili svojej polovicke radost?? bo ja by som bola rada keby to mojmu chlapcovi fakt chutilo alebo aspon pacilo a nerobil to preto ze musi...

laila

neviem ako chuti zensky sekret so zenou som nespala a ani nemienim , no moj milenec sa nikdy nestazuje a dokonca mam problem ho pozvet aj trochu vyssie.uzasny to milovnik