Chodim s priatelom uz asi 4 mesiace s prestavkami samozrejme...a neviem co mu mam kupit k VALENTINOVI prosim poradte nejaky menej narocny ale original darcek dakujem cmukyy
co kupit pre frajera....
tak co jovana pacilo??moj bol nadseny a totalne stastny ked mi volal..lebo ja som muto nedovolila pri mne otvoirt :)
valentinska fidorka,lubrikant,srdieckove lizatko a maleho plysoveho psika so srdieckom.-)
no ja som chcela kupit valentinske boxerky - NO STALI 499 SK ..BOZE..
a co poviete na to ze mu dam damske tangace??? len tak na pamiatku, alebo ako vystava nad postel :)
fidorkaaa : preco mas ten pocit?
jovana : dakujem moc..idem citat :)
neviem odkial si ale ja som v Ba na trhovisku na jedlikovej kupila boxerky na kt.je kamasutra ale s takými čertíkmi. vyšli ma na 200Sk to len tak zo srandy lebo su nejake satenove ci co to ale boli aj riadne bavlnene.
to je tu debatny kruzok trinastiek ci strnastiek ?? fakt by ma to velmi zaujimaalo. Dakujem za odpovede
janussska:
ano? :) super...
no ja som to prave teraz dopisala.. tak ti hned idem poslat :)
a jj baby.. vsetky po stvrtku pisete reakciee :D
ahoj jovana :) uz som sa ti na azete ozvala..a aj som si vcera vecer tak nacrtla co asi pisat..baby ja som tak nervozna ci sa to bude pacit :) potom si piseme reakcie jasne?? :D
efese : ako si pochodila?kupila knizku?
haha.. :D efese tak mi napis svoju adresu.. alebo sa mi ozvi na tu moju nech viem kam ti to mam poslat :)
nj baby.. rada pomozem :) akurat som to zacala pisat.. ale bude to asi az vecer.. lebo to najprv musim prelozit z francuzstiny :P hh lebo ten moj neni slovak.. ale nebojte poslem vam to :)
zatial paa :)