Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde byvat v dnesnej dobe???

Príspevok v téme: Kde byvat v dnesnej dobe???
keituskaaaa

Dobry den,

tato tema sem mozno ani nepatri,ale vedel by niekto poradit ako maju mladi ludia bez pomoci rodicov riesit otazku byvania? Co sa to deje?2izbovy byt v malom meste uz nejde pod milion a to nie je ani rekonstruovany,neoplaca sa uz staviat?? Kam az porastu ceny? AKo investovat ked nejake peniaze mame? To mame trcat v zahranici roky,aby sme mali strechu nad hlavou? Co nam prinasa euro? Kazda rada vitana...Dakujem pekne

PS mozno sem tato tema aj veru patri,lebo trapenie nam ujeda zo zdravia takisto...

pentium

no ja mozem so svojej skusenosti povedat ze najlepsie je byvat v rodinnom dome.Teraz byvam v 10 izbovom.Ale predtym sme s rodicmi byvali len v trojizbovom,naozaj ten vysoky plat sa zide...a domy a byty su naozaj predrazene az az.

ethel

palinka..aj s rovesníkom by si mala(ja mám)..chce to len byť zamestnaný a nie za 10 000...žial väčšina mladých má dnes takýto plat:-( A okrem toho..peniaze nie sú všetko a treba si vedieť vážiť šťastie ktoré máme..niekto má dom,rodinu,ale nie sú šťastný,podvádzajú sa,alebo je niekto chorý,...

[zruseny12]

Ja keby som Ti mala poradit,tak by som si zarobila v zahranici,a potom by som si postavila tu rodiny dom.Lebo,byt je drahy a budes do neho len vrazat peniaze a nikdy to nebude Tvoje sukromie,niet nad RODINY DOM......