da sa brat antika tajne? lebo nasi s tym absolutne nesuhlasia a necchem otehotniet tak ci sa to da brat tajne bez toho aby sa objavili nejake priznaky...ako napr zvacsenie prs alebo pribratie...
DA SA BRAT ANTIKONCEPCIA TAJNE?
ani moji rodičia najskôr nevedeli, že sa chránim hak (tiež to neuznávajú)... ale potom som im o tom povedala, ked som začala mať problémy-zdravotné vdaka hak!!! podla mna to nemyslia zle, gynekolog povie, že zastaralé názory, ale v niektorých prípadoch realita!!!
deedee a si s yasminelle spokojna??? lebo ja zatim celkom hej :) teda az na tu cenu...
lea mam 20 rokov...
vies, rodicia asi maju svoje dovody, preco su proti tomu aby si brata HAK. su tam zdravotne rizika a ty si zrejme este vo vyvoji
K tomu zadržiavaniu vody v tele. To je pravda, ja som mala Novynette a pribrala som 10 kilo. Teraz mam Ysminelle a napríklad tieto nezadržiavajú vodu v tele. A tak isto aj Yadine.
Zväčšovanie prs a pribratie je individuálne. od 15 rokov možeš v pohode brať HAK a ani rodičia to nemusia vedieť. Moji rodičia to dva roky čo som ich už brala tiež nevedeli. Prsia mi narastli a aj som pribrala, ale pripisovail to tomu, že sa napchavam a že som ešte vo vývoji.Je vela výhovoriek. Je to lepší ako nechcene otehotnieť, dobre si to rozmysli.
ani nasi nevedeli, ze som brala HAK. Takze da sa.