AHojte.. ide o CHLAMYDIE.. aj ked je ti kopec zalozenych tem, nedalo mi nezalozit este jednu aby som vas o takej malej malickosti informovala...
Takze chlamydie v plucach mam uz dost dost dlho... zacali mi strasny sposobom vypadavat vlasy a bola som unavena, tak mi lekaraka zistila ze teda to vsetko je z chlamydii, ale ubezpecila ma ze s ato da vyliecit a ked to bude prec,prestanu mi vypadavat vlasy a bud ok. Ano, to mi povedala a poslala ma na vysetrenie ku inej, ktora mi robila rozne testy, no co sa z toho vsetkeho vyklulo?? MUSIM SA SMIAT!!
Ta druha uzasna vraj velmi profesionalna lekarka mi oznamila, ze tie CHLAMYDIE SA MNE NEVYLEICIA NIKDY ze s tym budem uz zit,ale ze nech sa netrapim, ze to ma viacero ludi takto a ziju s tym...
Cize to mam brat v pohodk,e ze mi vypadnu vsetky vlasy , udem stale spat a este aj to ze si jedna lekara s drhou protireci?Nehnevajte sa na mna...
SKUSIM HOMEOPATA... LEKARI NIC NEVEDIA A NIK MA NEPRESVEDCI O OPAKU tez mi uz asi rok leicia vytoky a nic nevyliecili no coment..