čo by ste robili dievčatá keby ste vedeli že chalan má malého...začali by ste si s ním niečo ak by sa vám páčil? ak je chalan na výzor pekný tak by vám moc záležalo na tom ako je dolu vybavený?
záleží na tom vlastne??
Baby brali by ste chalana s malym penisom?
haha, sak ty mas idealne nacinie tak co robis nervy:D 5 cm je slusny nadpriemer. dokonca niekedy moze az urobit neprijemnosti...napr. panne.
no áno hrúbka.a ak nie je ani tá.u mňa to síce nehrozí...aspoň si mysím..snáď je 5cm dosť
staci mat priemernu dlzku ako ty a dobra poloha. dolezitejsia je hrubka.
kozy to su ina vec lebo to nehra pri sexe taku ulohu ako riadny vtak..viem ze kazdy hovori o cinnosti a technike ale aj tak tie reci zneistuju kazdeho...
haha, ze v dnesnej dobe. nie nie je to malo. 14 cm je europsky priemer, svetovy je este mensi(vdaka cine:)) bud v pohode, niekedy ju to dokonca moze aj boliet. haha ako keby niekto povedal ze na dnesnu dobu su uz trojky dost malo, ze kazdy xe prsia stvorky a viac...
luama: no ja mam 14cm a podla mna je to fakt uz dost malo na chalana v dnesnej dobe...vsade kde citam tak holky chcu aspon 20-tky
hmm... no jasne podla nalady.king 14 je celkom fajneee
a 14cm je malo co priemer?stacilo by vam tolko?
aha, cize podla nalady a tak ze?:D:P
nebudem tu hovorit o cm...proste keby som ho videla tak viem usudit ci je dobry alebo nie...