ahojte, viete mi poradit co vam zabera pri velmi bolestivej menstruacii? mam take bolesti ze sa nemozem ani pohnut, ked som brala hak bolo to ok ale teraz, nic nezabera, lekar mi povedal ze s tym sa nic neda robit len ked brat hak ale to nechcem. mate nejake tipy? diky
Velmi bolestiva menstruacia
ahojte. no to by sa aj mne zisli nejake rady proti bolesti. matka a co si poslala ten link, tak kuknite si tam ten prpravok GENERICA DYSMENIL. je dost drahy, ale ak ma pomoct, kupim ho urcite. tak sa pytam, ma s nim niekto skusenost, naozaj zabera?? aby som zbytocne zasa nevyhodila peniaze a aby mi hlavne pomohol. diki, papa
Radim doplnky,yam ako najucinnejsi ale aj pupalka, damiana a Dong Quai.
No nejako mi to s tym linkom nevyslo :) Ked budes na tej stranke, tak si daj Pre zeny - Menstruacia - a tam daco je.
Ja som tiez prestala brat HAK a s hrozou ocakavam prvu menstruaciu, ako sa opat budem aj 3 hodiny zvyjat v krcoch, bude ma nadrapovat na zvracanie, tma pred ocami, hucanie v usiach, brrr:( V minulosti som to riesila vzdy ibalginom, u mna zaberal lepsie ako panadol femina....Nasla som na nete toto, este som to neskusala, no uvidime secure.ilekaren.sk