Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam 17 v marci 18 =nedostala som menštruaciu=

Príspevok v téme: mam 17 v marci 18 =nedostala som menštruaciu=
hviezdička17-18

čafte....ja sa už fakt bojim
mam 17 a 18r za dveramy...ale menštruaciu som ešte nedostala (nikdy)
u gynekologa som bola ked mi bolo 15 a on povedal že v15 je to normalne
ale v 17 -18 a nemala som?
o čo horšie našla som si priatela,a chcely by sme sex,môžem byt tehotna? ked som ešte nikdy nemala svoje dni

karmen

hviezdička to je zlé,navšív ihneď doktora....žena ktorá nemá menštruáciu deti mať nemôže,starí ľudia takým ženám hovorili ,,chlopice"

hviezdička17-18

diana : no od 15 som priberala...a samozrejme že som držala,aj držim diety...ale nesom priliž chuda...170cm 56kg

hviezdička17-18

Babula4: dakujem Ti,maš prawdu,asi tam zajdem...dufam že mi nepovie nowu zlu jogovku,že je to zo mnou zle....možno povie že je to v norme...ale neviem neviem...no uwidim

diana

kolko merias a vazis?neschudla si v puberte rapidne?vaha je tiez velmi dolezita a vela zien nemenstruuje kvoli nizkej hmotnosti resp. tomu co ma nizka vaha za nasledok a navonok sa mozes citit fit.mne normalny menzes naskocil az v 19 potom co som pribrala na liekoch od endokrinologa

Babula4

Hviezdička, chod k Dr. teraz a čím skôr! Priateľovi zatiaľ nehovor nič, povedz že si nachladená alebo si niečo vymysli, veď týždeň počká, nie? Je my jasné, že v 15 r. je to normálne, ale v 18? Neviem, neviem. Radšej zájdi čím skôr. Neviem ako je to s tým otehotnením. Myslím si, že pokiaľ si menzes ešte nemala, tak otehotnieť nemôžeš, ALE NIKDY NEHOVOR NIKDY!!! Daj si radšej pozor, to ťa nechcem strašiť.

hviezdička17-18

ano bola som ked mi bolo 15r a vtedy povedal že v 15 ked dievča nema že je to normalne...ale mne je už pomaly 18 a stale nič....a priatelovi to tažko vysvetlim.....no ked nemam kramy...ani tehotna nemožem byt nie?

Babula4

Hviezdička17 - bola si s tým u gynekológa? Kamarátka mala problém taký, že po nehode v 11, jej povedal Dr. že deti nikdy mať nebude. menzes mala 2x do roka, a teraz má krásnu dcérku.
Odporúčam návštevu u gynekológa. Čím dlhšie to budeš odkladať, tým horšie pre Teba, možno dlhšia liečba.