Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prieskum: vedome sny

mig

Mne sa už asi 8 rokov sníva ten istý sen- 6e ma trhajú vlci a napadne madveď. Moja mama mi povedala nedávno že keď bola so mnou v 8 mesiaci tehotenstva tak bola na hríby a stretli sa zoči voči s medveďom, našťastie zdrhli mu a nič sa nestalo. Bojím sa že sa mi to vyplní. Teraz v poslednom pol roku sa mi stále sníva že padám z okna , prebúdzam sa zo sna akoby to bola skutočnosť, adrenalín sa mi nazhromaždí v tele natolko, že potom nemôžem zaspať. Z toho sna som dostala menšiu fóbiu v začiatočnom štádiu. NEZNESIEM pohľad kolmo dole. Začne mi stúpať tlak a srdce sa mi rozbehne. Všimla som si že už ani okno nedokážem umyť bez strachu. Bývam na šiestom a moje okenné rámy neboli z vonku hore umyté ani nepamätám. Paaa

fgf

uhorecka vacsinou to byva tak, ze niekto, kto o tom este nepocul sa pre to nadchne, ale po tyzdni ho to uz prestane bavit, ked zisti ze sa to nenauci len tak zo dna na den :)

fgf

ja som prvy vedomy sen zazil prave pri nocnej more...znicohonic mi presla hlavou myslienka: "preco vlastne utekam? ved to je len sen lol" tym som zvitazil nad tym co ma nahanalo(uz si nepamatam co to bolo) a odvtedy mavam taketo sny :)

jaja

inak tu seriu snov mam aj ja....je to zvlastne,naozaj....presne rovnaky sen sa mi sniva ako sa mi uz snival a ja ho nasmerujem inak ako predtym,lebo viem co sa stane dopredu...

jaja

dvojbodka ano,aj ja to tak mavam,ze je vo sne aj odkaz na nieco co sa mi stalo:Dinak mne sa odmalicka opakuje jedna vec v snoch periodicky,nie sice v kazdom sne,ale dokola-zbieram drobne mince,tie su vsade uplne a je ich straaasne vela,neviete nahodou co to znamena?:D

poliewoocka

Moja sestra mala nocnu moru,ktoru dokazala ovladat.Stupnovala sa,a tak sa rozhodla,ze sa zobudi.Mala aj za sebou rovnaku seriu snov,v ktorom vedela dopredu,co sa stane a neurobila predosle chyby.Sen je nieco uzasne,neprebadane a vynimocne:)