no pochvalte sa, kolky z vas mali aspon 1 vedomy sen v zivote(to je taky, v ktorom viete, ze snivate, a tym padom ho mozte aj ovladat)
chcem zistit ci to je bezne, alebo skor vzacne
Prieskum: vedome sny
Áno, mávam niekedy vedomé sny. Sú to sny, ktorých dej môžem ovplyvňovať. Moja skúsenosť je taká, že tieto sny sa mi najčastejšie snívajú nadránom, keď už ani nejde o tvrdý spánok, ale o taký polospánok, skôr také driemanie, keď telo oddychuje, ale mozog sa pomaly preberá.
no moje sny za posledny tyzden - 2x sexualny s cudzimi ludmi z okolia a raz taziva nocna mora. no neviem co je horsie :-(
tak mne sa uz par krat stalo, je to teda sila, ale zato prijemne, ked viem, ze to nie je skutocnost, ze mozem nechat veciam uplne volny priebeh!
Liza:
Nemohlo by sa jednat o spankovu paralizu?
Viac o tomto stave napr. tu:
helar.wordpress.com
mne sa to stavalo, ked som bola mala, asi stvorrocna, uvedommovala som si, ze snivam a tym padom som robila veci, ktore som nemahola v realnom zivote, ako napriklad lietanie
liza to je prechodny stav medzi bdelym stavom a spankom- telo spi ale mysel este nie
mne sa stava tiez nieco zvlastne..ked zaspavam, zacne nejaka sila na mna posobit, tlacit ma a dusit..vtedy sa zo vsetkych sil snazim pohnut..a nic..v podvedomi som minule aj radio pocula, co hralo v izbe..ale nie a nie sa pohnut a otvorit oci..stava sa mi to casto a ja neviem, ci to je sen alebo skutocnost..mate s tym niekto skusenost?
no vidis, tak v com je potom problem? ved tam mas navodov dobludu :D
to fgf: vdaka..i ked sa musim priznat ze tu stranku uz poznam..